به گزارش خبرگزاری شبستان،سید حسن حسینی ارسنجانی داستان نویس در خصوص رمانش «زغال سرخ» که برای پنجمین جشنواره داستان انقلاب آماده کرده گفت: هدف از نگارش این رمان این بود که بتوانم مشاهداتی که خود از ظلم، فقر و زندگی مردم روستا در دوران پهلوی داشته ام به تصویر بکشانم و به جامعه ارائه دهم.
ارسنجانی ادامه داد: این رمان در 140 صفحه به نگارش در آمده و موضوع آن به خوانین دوران شاهنشاهی اشاره دارد که در روستاها از مردم بیچاره باج می گرفتند و معتقد بودند که کوه، بیابان و درختان متعلق به آنها است و روستاییان باید وظیفه دارند به آنان باج بدهند و اگر کسی در مقابل این ظلم می ایستاد وی را کتک می زدند.
وی اظهار کرد: داستان «زغال سرخ» در زمانی اتفاق افتاده که حرکت انقلاب اسلامی آغاز شده و به نوعی موضوع داستان با انقلاب اسلامی گره خورده است.
نویسنده «مبصر کلاس سوم» یکی از عوامل جهانی شدن رمان های انقلاب را بیان داستان به زبان تازه و نو دانست و گفت: اگر می خواهیم رمان های انقلاب در سطح بین المللی بدرخشند باید به زبان جدید و تازه ای نگارش یابند؛ بدین معنا که این داستان ها برای جهانیان حرفی داشته باشد و بتواند واقعیت ها را به خوبی به تصویر بکشند.
وی با بیان اینکه یک داستان و رمان خوب باید سرشار از حادثه باشد، افزود: رمان هایی دیده می شود که ممکن است با قلم بسیار خوبی به نگارش در آمده باشد ولی به دلیل توصیف های زیاد، مخاطب از ادامه آن صرف نظر می کند.
به گزارش پنجمین جشنواره داستان انقلاب، وی در خصوص ارزیابی اش از جشنواره داستان انقلاب گفت: با توجه به این که جشنواره داستان انقلاب تحت الشعاع ادبیات جنگ قرار گرفته بود، خوشبختانه این جشنواره توسط آقای فردی و حوزه هنری کلید خورد و بسیاری از نویسندگان شهرستانی که قبلا مطرح نبودند در این جشنواره حضور پیدا کرده اند و با نویسندگان خوب کشوری در حال رقابت هستند.
وی در خصوص سایر آثاری که در حال نگارش آن هاست گفت: من در حال حاضر 8 رمان نیمه کاره در حال نگارش دارم که بخشی از آن ها در زمینه کودک و نوجوان است؛ از این میان می توان به «کلاس هفتمی ها»، «مبارز کوچک» ، «از شما چه پنهان» و ... اشاره کرد که کار نگارش برخی از آن ها تا 80 درصد انجام ده است.
پایان پیام/
نظر شما