به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، اکبر نیکزاد استاندار اردبیل ظهر امروز ( 1 دی) در جلسه ستاد مقاومسازی مسکن روستایی به وضعیت پایین انعقاد قرارداد بانک تجارت و ملت اشاره کرد و گفت: مدیران این بانکها باید در شهرستانها و مرکز استان بکوشند تا سهمیه خود را به میزان 100 درصد به مرحله انعقاد قرارداد برسانند تا بتوانیم یک ماه گذشته از فصل زمستان تحقق 100 درصدی مرحله انعقاد قرارداد شش هزار و 496 واحدی مقاومسازی استان را شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه بانک تجارت نیز با سهمیه دو هزار و 238 نفری تعداد یکهزار و 148 نفر را به مرحله انعقاد قرارداد رسانده که 51 درصد سهمیه این بانک را شامل میشود، افزود: بانک ملی نیز با سهمیه یکهزار و 17 نفری خود و معرفی یکهزار و 123 نفری وضعیت خود را با انعقاد قرارداد 412 موردی به 41 درصد ارتقا داده است.
نیکزاد با اشاره به اینکه بانک صادرات از سهمیه 390 موردی خود با معرفی 656 پرونده وضعیت انعقاد قرارداد خود را به 268 نفر و حدود 69 درصد رسانده است، تصریح کرد: بانک ملت نیز با سهمیه دو هزار و 34 نفری خود و معرفی یکهزار و 991 نفری از سوی بنیاد مسکن انعقاد قرارداد خود را به 681 نفر و حدود 33 درصد رسانده است.
استاندار اردبیل از بنیاد مسکن نیز خواست با بررسی پروندههای معطل مانده و بدون مراجعه در صورت نیاز پروندههای جدید و متقاضیان واجد شرایط را به بانکها معرفی کنند تا بانکهای عامل بتوانند در پرداختی خود سهولت داشته باشند.
در این جلسه وضعیت انعقاد قرارداد بانک سپه مورد بحث و بررسی قرار گرفت که از سهمیه 817 موردی این بانک حدود 924 متقاضی به این بانک معرفی شده و بانک سپه با انعقاد قرارداد 587 موردی ظرفیت خود را به 72 درصد انعقاد قرارداد رسانده است.
وی اظهار داشت: با خارج شدن بانک رفاه از جرگه پرداختکنندگان تسهیلات مقاومسازی مسکن روستایی تعداد بانکهای عامل پرداختکننده این تسهیلات از شش مورد به پنج مورد تقلیل یافت به طوری که بانکهای سپه، صادرات، تجارت، ملی و ملت موظف هستند براساس سهمیه ابلاغی پرداختی خود را انجام دهند.
استاندار اردبیل ادامه داد: در نشست اخیر با وزیر راه و شهرسازی مقرر شد تا پایان دی ماه انعقاد قراردادها به 100 درصد برسد که با توجه به مهلت چهار هفتهای ما با برگزاری جلسات هفتگی سعی میکنیم در یک کار فشرده و اساسی برنامههای خودمان را با سرعت به پیش ببریم.
نیکزاد مقاومسازی واحدهای مسکونی را از ضرورتها و اصول اساسی در مقابله با حوادث و سوانح احتمالی عنوان کرد و افزود: زلزلهای که در آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی رخ داد این واقعیت تلخ را برای ما آشکار کرد که واحدهای کم دوام و بیدوام بیشترین خسارات و کشته و تلفات را دادند در حالی که واحدهای مقاومسازی شده کمترین خسارت را داشتهاند که گاه این خسارتها در حد صفر است.
وی تحقق شعار «مقاوم بسازیم از زلزله نهراسیم» را خواستار شد و بیان کرد: در این استان توان و بضاعت آن را داریم که سال آینده جشن مقاومسازی تمام واحدهای مسکونی برخی از روستاهای استان را برگزار کنیم.
پایان پیام/
نظر شما