حبیب الله پوراحمدی، قاری ممتاز قرآن با اشاره به لزوم تبلیغ و آشنایی تمام اقشار جامعه با لباس خاص قاریان و حافظان ایرانی به خبرنگار شبستان گفت: وجود لباس خاص با ویژگی های ملی، قومی، اسلامی و حتی مذهبی در قالب رنگ ها و نماد های منحصر به فرد نیازمند شناسایی و تبلیغ در بین آحاد مردم دارد و صدا و سیما می تواند بهترین مجری این طرح باشد.
وی با اشاره به اجرایی شدن طرح لباس ملی قاریان و حافظان ایرانی گفت: به حمد الله پس سالها بررسی طرح لباس قاریان به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید که این امر موجب کسب برکاتی برای قاریان و حافظان ایرانی می شود.
وی با اشاره به برخی از پوش های قاریان غیر مصری در جهان اسلام خاطر نشان کرد: یکی از پیشنهاد های قابل اجرا در طراحی لباس قاریان نزدیکی آن به شکل و شمایل پوشش قراء مصری بوده همچون بن یوسف یکی از قراء بنگلادش که در محافل مختلف از لباس تلاوت کنندگان مصری استفاده می کرد.
وی افزود: برخی از مداحان سنی کشورمان با کت های بلند به امر ستایش اهل بیت(ع) می پردازند و وجود لباس متحد الشکل ویژه قاریان و حافظان ایرانی موجب ایجاد اعتماد به نفس بالا در اجرای صوت و لحن قاریان در بین شنوندگان کلام الهی می شود.
پور احمدی با اشاره به لزوم بهره مندی قراء ممتاز ایرانی از لباس ملی قاریان و حافظان اظهار کرد: همان طور که در کشور مصر افراد پس کسب مدارج مختلف در دانشگاه الازهر استحقاق پوشیدن لباس قراء مصری را پیدا می کنند، تلاوت کنندگان ممتاز ایرانی با شرایط خاص نیز می توانند ملبس به هیئت ظاهری قراء ایرانی شوند.
وی افزود: به عنوان مثال استاد شحات انور و محمود شحات انور لباس قراء مصری را برتن می کردند ولی استاد انور شحات انور با آنکه فرزند و برادر دو استاد یاد شده است، این طور نبود.
پایان پیام/
نظر شما