به گزارش خبرنگار شبستان، حجت الاسلام حمید محمدی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی در نشست مشترک دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی با مدیران کل ارشاد با اشاره به مفاهیم والای قرآن کریم در تحقق آرمانهای جامعه اسلامی گفت: آرزوی 30 ساله انقلاب اسلامی در تحقق ایجاد سند جامع راهبردی فعالیت های قرآنی کشور بوده که این منشور در چند فصل تدوین شد.
وی درخصوص نام کمیته قرآنی استانها از سوی ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: به نظر می رسد تغییر نام کمیته امور قرآنی این استانها به شورای قرآنی مطلوبتر باشد تا بازوی اجرایی این مجموعه در به ثمر رساندن اهداف خود قوی تر شود.
وی افزود: روز یکشنبه هفته آینده جلسه ای با ائمه جمعه استانهای کشور خواهیم داشت که به هماهنگی فعالیت های قرآنی استانها و تبیین اهداف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.
وی با اشاره به آیات قرآن کریم و وظیفه سنگین مسئولان در پیشبرد اهداف و وظایفشان افزود: خداوند در قرآن می فرماید بندگان صالح وارث کتابند برخی از آنان حق کتاب را ادا نمی کنند برخی مقداری از آن را عمل می کنند و عده ای گوی سبقت در خیرات را از دیگران ربوده اند و به یقین کسی که حق کتاب را ادا کند از سابقون است.
حجت الاسلام محمدی عنوان کرد: هر کشوری که ارتباط بیشتری با معارف والای کلام الهی یعنی قرآن داشته است به توفیقات بیشتری رسیده و همچنین با توجه به نگاه قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران در برقراری حکومت عدل و احیای احکام قرآنی در جامعه این مهم بیش از پیش اهمیت خواهد داشت.
محمدی گفت: قرآن همواره در زمانها همچون ماه و خورشید جاری است و انوار معارفش پایان نخواهد داشت.
حجت الاسلام محمدی با اشاره به فقدان تفسیرهای غنی در جوامع امروز گفت: تفسیر محکم و غنی تفسیری است که دید هستی شناسی را در انسان به وجود آورد که این نوع تفسیرها جای خالیش احساس می شود. جامعه کنونی ما از معارف قرآن کریم بسیار کم بهره بوده و سبک زندگی قرآنی در میان مردم مجهول مانده است.
وی گفت: قرآن به تنهایی ضامن سعادت بشری است نیست زیرا مهمتر از وجود قرآن استفاده و برخورد انسانها با مضامین والای آیات الهی است.
پایان پیام/
نظر شما