اختصاص دو شهرک« مبل» و «منبت» در ملایر

معاون هنرهای صنایع دستی استان همدان، از اختصاص دو شهرک مبل و منبت حاجی‌آباد و دهنوآورزمان در شهرستان ملایر خبرداد.

بهجت عباسی، معاون هنرهای صنایع دستی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: یکی از ظرفیت‌های مهم شهرستان ملایر، صنایع دستی با محوریت ساخت مبل و منبت کاری است.
 

وی افزود: طبق آمارهای موجود بیش از 4 هزار کارگاه صنایع دستی در شهرستان وجود دارد که پتانسیل خوبی برای ایجاد اشتغال و تولید در ملایر فراهم کرده است.
 

وی تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر کارگاه‌های انفرادی مبل سازی و منبت کاری موجود در شهر ملایر و شهرهای ازندریان، جوکار، سامن و زنگنه و نیز در اغلب روستاهای شهرستان، 2 شهرک اختصاصی مبل و منبت نیز در این شهرستان وجود دارد.
 

معاون هنرهای صنایع دستی استان همدان اظهار داشت: شهرک مبل و منبت حاجی‌آباد که دولتی بوده تنها به این صنعت اختصاص دارد و شهرک دیگری نیز در جوار روستای دهنوآورزمان توسط بخش خصوصی و با عنوان شرکت چوب‌کار زاگرس در حال احداث است.
 

عباسی خاطرنشان کرد: هم اکنون هشت هزار و 400 منبت‌کار در ملایر به طور مستقیم مشغول به کار هستند و با توجه به فعالیت زیرمجموعه‌هایی مانند رنگ کار، نجار، ماشین کار و پارچه کوب که در خارج از کارگاه‌های تولیدی فعالیت می‌کنند، هر کارگاه برای حدود 15 نفر اشتغالزایی می‌کند.
 

وی گفت: چوب درختان راش، گردو و ممرس که از اطراف ملایر و شهرهای شمالی کشور تهیه می‌شود برای منبت کاری و ساخت مبل مناسب بوده که در صورت خشک و سالم بودن، باعث افزایش عمر مبل می‌شود.
 

وی اظهار داشت: در حال حاضر کیفیت پارچه‌های ایرانی با پارچه‌های خارجی برابری می‌کند و به همین دلیل بهتر است پارچه‌کوبان از پارچه‌های تولید داخل برای کارهای خود استفاده کنند.
 

پایان پیام/

کد خبر 207875

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha