به گزارش خبرگزاری شبستان، ناصر ضیائی در نخستین جشنواره کارآفرینان تولید و تجارت دندانپزشکی ایران عنوان کرد: علاوه بر حضور تولیدکنندگان تجهیزات دندانپزشکی، کلیه مبتکران میتوانند اختراعات خود را در قسمت علمی، پژوهشی و نانوتکنولوژی ارائه دهند.
وی افزود: امید است با حمایت مسئولان مربوطه بتوانیم این مبتکران جوان را نیز به عنوان تولیدکنندگان ممتاز آینده تجهیزات دندانپزشکی معرفی کنیم تا قادر باشند محصولات خود را در بازار عرضه کنند.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی با اشاره به اینکه در حال حاضر بالغ بر 50 شرکت تولیدکننده تجهیزات دندانپزشکی در کشور فعالیت می کنند، گفت: محصولات این شرکت ها به 20 تا 30 کشور دنیا صادرات دارند و در نمایشگاه های بین المللی شرکت میکنند و بویژه در تولید یونیت صندلی با اروپا رقابت می کنند.
ضیائی با اشاره به سهم 25 درصدی تجهیزات دندانپزشکی در صادرات حوزه پزشکی اظهار کرد: میزان صادرات تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی با توجه به مشکلات ارزی که داشتیم امسال حدود 3 تا 4 میلیون دلار بوده است.
وی در ادامه به پارهای از مشکلات این تولیدکنندگان پرداخت و اظهار کرد: عمده ترین مشکلی که اکنون جامعه تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی با آن دست به گریبان هستند، افزایش قیمت ارز و پیشامد موضوع تحریمهاست.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی افزود: به همین علت تهیه و آمادهسازی مواد اولیه که بعضا باید از شرکتهای اروپایی وارد شوند، سخت شده است و شرکتها در خصوص واگذاری ارز با مشکل مواجه هستند. از جمله پیامدهای این امر افزایش قیمت تجهیزات دندانپزشکی است. با این حال متاسفانه تاکنون هیچ مساعدتی در این خصوص از سوی مسئولان امر صورت نپذیرفته است.
پایان پیام/
نظر شما