همت والای علامه قطب‌الدین شیرازی موجب انتقال علوم به آیندگان بود

رئیس کنگره بین‌المللی علامه قطب‌الدین شیرازی گفت: همت والای علامه قطب‌الدین شیرازی باعث شد که علوم گذشتگان به نسل‌های آینده با یک شیب ملایم و با صداقت و امانت‌داری خاصی منتقل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، دکتر کامران باقری لنکرانی، رئیس کنگره بین‌المللی علامه قطب‌الدین شیرازی، امروز (29آذر) در مراسم افتتاحیه کنگره بین‌المللی علامه قطب‌الدین شیرازی با اشاره به اینکه همت والای علامه قطب‌الدین شیرازی باعث شد که علوم گذشتگان به نسل‌های آینده با یک شیب ملایم و با صداقت و امانت‌داری خاصی منتقل شود، گفت: این عالم بزرگ جهان اسلام از سن 24 تا 72 سالگی سیر علمی را طی کرد و در محضر عالمان بزرگی چون خواجه نصیر‌الدین طوسی استفاده کرد و به توفیقاتی دست یافت که شاید در تاریخ علم جهان بی‌نظیر است.

 

دکتر باقری لنکرانی اضافه کرد: در عصر ایلخانی که می‌توانست منجر به بن‌بست علمی برای کشور شود، همت والای این مرد و تعریفاتی که جمع‌آوری کرد، باعث شد که علوم گذشتگان به نسل‌های آینده با یک شیب ملایم و با صداقت و امانت‌داری خاصی منتقل شود و جامعیتی را برای ما به ارمغان آورد، که مثال زدنی است.

 

وی اضافه کرد: علامه قطب‌الدین شیرازی می‌توانست مانند مابقی پزشکان هم عصر خود تنها به کار پزشکی مشغول باشد اما پس از گذشت 10 سال از شغل طبابت علی‌رغم اینکه پزشک ماهری بود، تصمیم به سفر جهت کسب علم و دانش گرفت.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برگزاری چنین کنگره‌ای فرصت گرانبهایی است که هشتصدمین سالگرد تولد علامه قطب‌الدین شیرازی را ارج گذاشته و از او به نیکی یاد کنیم.

 

رئیس شورای سیاست‌گذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در تاریخ این سرزمین علامه قطب‌الدین شیرازی دومین کسی است که در زمان حیاتش به این قلب نائل شده است، تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا یاد و نام و سیره این شخصیت بزرگ علمی ـ اسلامی کشورمان را به‌عنوان سرمایه و میراث که برای امروز جامعه ما نیز مفید است، گرامی بداریم.

 

گفتنی است، در این همایش از کتاب "مجموعه قطب‌الدین شیرازی" رونمایی شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 207663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha