به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام احمد مروی امروز (29آذر) در مراسم رونمایی از آثار و تولیدات پژوهشی مرکز پژوهش های اسلامی گفت: هر رسانه ای با توجه به نوع و ظرفیت آن نیازمند شیوه و قالب های متفاوتی است.
وی خاطر نشان کرد: برای نمونه شیوه انتقال پیام در مسجد منبر است که این قالب نباید در رسانه ملی و صدا و سیما استفاده شود بلکه باید قالب های تاثیرگذار در این رسانه شناسایی شده و مورد استفاده قرار گیرد.
مسئول بخش حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به تنوع فرهنگ ها، دیدگاه، استعدادها و سطوح مردم در جامعه افزود: صدا و سیما نمی تواند از یک قالب استفاده کند بلکه باید با برنامه ریزی دقیق و جامع در این مسیر حرکت نماید.
حجت الاسلام مروی ادامه داد: برای جذب حداکثری نیازمند طراحی و شناسایی قالب های مختلف و اثربخش در این رسانه هستیم.
وی در ادامه توجه پژوهشگران و متولیان امررا به این نکته جلب کرد و گفت: این نکته که مفاهم دینی و آموزه های اسلامی را باید چگونه بیان کرد تا مورد پذیرش همه جامعه قرار گیرد، امری سخت و دشوار است.
وی بیان داشت: برنامه سازان و پژوهشگران امر رسانه برای امر برنامه سازی باید همه اقشار را با سلایق مختلف در نظر گرفته چراکه مخاطبان این رسانه تنها عده ای افراد متعهد و مومن و مسجدی نیستند.
حجت الاسلام مروی تاکید کرد: این رسانه باید با همه اقشار جامعه ارتباط برقرار کرده تا بتواند به این وسیله مفاهیم دینی را به بینندگان خود منتقل کند.
مسئول بخش حوزوی دفتر مقام معظم رهبری در قم تصریح کرد: مطالب ارایه شده در موضوعات دینی نیز باید به طریقی به مردم گفته شود که باعث تحول در جامعه شده و عموم مردم آن را بپذیرند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود فعالیت مرکز پژوهش های اسلامی صداو سیما را بسیار مهم توصبف کرد و افزود: این مرکز باید به خروجی کار خود توجه داشته باشد و تنها به تولید و پژوهش های دینی در امر رسانه اکتفا نکند.
حجت الاسلام مروی یادآور شد: خروجی کار این مرکز تنها کتاب و نرم افزار نیست بلکه با توجه به نقش تعیین کننده پژوهش در صدا و سیما باید تاثیرگذاری این اقدامات در تولیدات رسانه ملی پیگیری شود.
وی اضافه کرد: این مرکز پشتوانه معرفتی برنامه های صدا و سیماست و با توجه به معارف غنی اسلامی می توان دین و تشیع را به بهترین شکل به مردم و جهانیان عرضه کرد.
حجت الاسلام مروی افزود: اکنون بستر مناسبی برای شیعه فراهم شده تا تحت لوای یک حکومت و نظام اسلامی فعالیت کند بنابراین باید از فرصت به نحوه شایسته ای بهره برد و مسوولان، برنامه سازان و پژوهشگران در این رابطه وظیفه سنگینی به عهده دارند.
وی تاکید کرد: صداو سیما باید محل تدوین دین و معارف اسلامی باشد و ضبط و پخش سخنرانی ها از طریق صدا و سیما برای بیان حقایق معرفتی شیعی راهکار و قالب چندان مناسب نیست.
پایان پیام/
نظر شما