میانگین زمانی انتقال مصدوم از مدت زمان پذیرش در بیمارستان کمتر است

فرمانده پلیس راه کشور گفت: تحقیقات نشان می دهد که میانگین زمانی انتقال مصدومان به مراکز درمانی از مدت زمان پذیرش در بیمارستان ها کمتر است.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسکندر مومنی فرمانده پلیس راه کشور در مراسم اجلاس روسای جمعیت هلال احمر کشور گفت: براساس آخرین آمار پزشکی قانونی در 8 ماهه اول سال تعداد کشته های سر صحنه تصادفات 50.3 درصد و تعداد کشته های بعد از صحنه که شامل مسیر، بیمارستان می شود 49.7 درصد است که قبلاً این میزان در سر صحنه 30 درصد و بعد از صحنه 70 درصد بود.

 

وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم که میزان کشته ها بعد از سر صحنه را به استاندارد جهانی که 20 درصد است برسانیم.

 

مومنی اظهار کرد: ترافیک یک متغیر تک مولفه ای نیست و امروز موضوع ترافیک که شامل ایمنی و انزوا می شود به یکی از جدی ترین دغدغه های ملل تبدیل شده است که همگان باید تلاش کنیم تا اولاً از بروز حادثه پیشگیری و بعد میزان عوارض آن را کاهش دهیم.

 

وی خاطرنشان کرد: بیش از 93 درصد حمل و نقل بار و مسافر در کشور از طریق زمینی و تنها 7 درصد از طریق هوایی انجام می شود که نشان دهنده اهمیت کار پلیس و نیروهای هلال احمر است.

 

مومنی خاطرنشان کرد: توسعه متوازن حمل و نقل عمومی و سیستم حمل و نقل راحت و ایمن در کاهش بروز حوادث بسیار تاثیرگذار است.

 

فرمانده پلیس راه کشور در ادامه با بیان اینکه یکی از عمده ترین رویکردهای در سوانح رویکرد پیشگیری است، گفت: باید با استفاده از همه ابزارها از بروز سوانح پیشگیری کنیم که مولفه های انسانی، راه و جاده، خودرو سیستم امداد و نجات و درمانی و حمل و نقل عمومی از مهمترین این مولفه ها هستند.

 

مومنی تاکید کرد: اگر انسان هنگام رانندگی خطا و تخلف کرد باید تلاش کنیم خطایش موجب مرگ او نشده و عوارض آن کاهش پیدا کند. امکان به صفر رساندن خطا انسان ممکن نیست و باید تلاش کنیم که با ایمن کردن راهها و خودروها شدت حوادث را کاهش دهیم.

 

وی خاطرنشان کرد: مولفه دیگر تاثیرگذار در حوادث مولفه امداد و نجات و درمان است که در این زمینه نیز باید حداکثر تلاش را نسبت به انتقال سریع مصدومان و کاهش شدت صدمات انجام دهیم.

 

میانگین تلفات جاده ای در کشور کمتر از آسیاست

مومنی با ارایه آمارهایی از میزان تلفات جاده ای در سال 85 به نسبت سال جاری اظهار کرد: در سال 85 تعداد وسایل نقلیه حدود کمتر از 7 میلیون بود و تعداد کشته ها به 28 هزار نفر می رسید یعنی به ازای هر 10 هزار وسیله 23 نفر کشته می شدند. اما امروز با وجود 15 میلیون خودرو تعداد کشته ها در پایان سال 90 به 20 هزار کشته رسید که نشان دهنده 8.1 نفر برای هر 10 هزار وسیله نقلیه است و امیدواریم با همکاری های همه جانبه با سازمان های مختلف این میزان را کاهش دهیم.

 

وی افزود: میانگین جهانی به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه 7.5 کشته است که این میزان در آسیا به حدود 10 نفر می رسد و با توجه به این آمارها تعداد کشته ها در کشور ما از آسیا کمتر است و تلاش می کنیم که امسال میزان کشته ها از میانگین جهانی نیز کمتر شود.

 

مومنی خاطر نشان کرد: با این وجود همچنان میزان کشته های سوانح جاده ای در کشور ما بالاست و باید این میزان را به حداقل برسد.

پایان پیام/

 

کد خبر 207508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha