به گزارش خبرنگار شبستان، ابوالحسن فقیه، رییس جمعیت هلالاحمر در حاشیه اجلاس رؤسای جمعیت هلالاحمر در جمع خبرنگاران گفت: فردا چهارمین مرحله تجهیزات ناوگان امدادی بین استانها توزیع خواهد شد.
وی با اشاره به نوع این تجهیزات گفت: این تجهیزات شامل 10 دستگاه خودروی ارتباطات پیشرفته و سیستمهای ارتباطی هستند که در مواقع بحران و قطعی ارتباطات میتوانند جایگزین باشند.
فقیه ادامه داد: همچنین 100 دستگاه خودروی آمبولانسنجات که هم دارای تجهیزات درمانی و تجهیزات امداد و نجات است به استانها ارسال میشود.
رییس جمعیت هلالاحمر خاطرنشان کرد: 50 خودروی چندمنظوره، خودروی شرایط سخت، 123 دستگاه موتور آمبولانس، اقلام ارتباطی شامل گوشیهای ماهوارهای و 200 هزار جیره غذایی برای در راه ماندگان جادهای در زمستان از دیگر تجهیزاتی است که فردا همزمان با رونمایی آن توسط رییسجمهور در استانها فرستاده میشود.
وی همچنین به ویژگیهای خودروهای نجات تیپ یک اشاره کرد و گفت: این خودروها یکی از قویترین خودروهای نجات هستند و توسط طراحان داخلی طراحی شده و در داخل تولید شده است که با نمونههای خارجی برابری میکنند و 50 دستگاه از این خودروها وارد استانها خواهند شد.
وی همچنین با اشاره به ثبت رکوردهای هلالاحمر ایران در فدراسیون جهانی اظهار کرد: ایران در بخش امداد و نجات جایگاه خوبی در فدراسیون جهانی دارد که در زلزله ورزقان و خراسان جنوبی رکوردهای خوبی زده شد و در فدراسیون جهانی به ثبت رسید.
فقیه ادامه داد: چنانچه ما توانستهایم با افزایش آمادگی در کوتاهترین زمان خدماتدهی کنیم و به طور مثال در زلزله خراسان جنوبی که در ساعت 20 و 30 دقیقه رخ داد تا ساعت 2 بامداد عملیات امداد و نجات به پایان رسیده و چادرها نصب شد.
فقیه در پاسخ به شبستان در مورد اینکه آیا کشور ما در مواقع بحران به بینیازی از دریافت کمکهای سایر کشورها رسیده است یا نه، گفت: ما به کمکهای سایر کشورها نه نمیگوییم و چون کمکها یک اقدام بشردوستانه است و ما خودمان هم در مواقع بحران به کشورهای دیگر کمکهای بشردوستانه ارسال میکنیم کمکهای کشورهای دیگر را میپذیریم اما سطح کمکهای مردمی و هلالاحمر بسیار بیشتر از سطح کمکهای کشورهای خارجی بود.
پایان پیام/
نظر شما