سعید رحمانی فر در گفتگو با خبرنگار شبستان از سمنان با اشاره به کمبود اماکن تفریحی در سمنان اظهار داشت: پارک آبی برای ایجاد جذابیت برای جوانان و به خصوص دانشجویان و مهاجرین احداث می شود.
وی با بیان اینکه قسمت شمالی پروژه مختص هتل و مجموعههای تجاری و قسمت جنوبی آن مختص بازیهای آبی است افزود: تحریمها و بالا رفتن قیمتها، از جمله مشکلات این بخش از کار است.
رحمانی فر با اشاره به اینکه این مجموعه در پنج طبقه شامل زیرزمین، واحدهای تجاری، واحدهای اداری، هتل، دو سالن پذیرایی مدرن به مساحت 900 متر مربع، دو طبقه سوئیتهای اقامتی، و تالار همایش فاخر در قسمت هتل، و قریب به 4 هزار متر مربع سالن با ارتفاع حدود 18 متر و فاقد ستون در قسمت جنوبی طراحی شده است افزود: علاوه بر پارک آبی، مسافرین میتوانند از اقامت در هتل این مجموعه نیز بهرهمند شوند.
وی تصریح کرد: رحمانی فر در تشریح روند قانونی دریافت مجوزهای مورد نیاز گفت: پس از ارائه طرح سرمایهگذاران، سازمان میراث فرهنگی، این پروژه را جزء طرحهای گردشگری محسوب نکرد و اضافه شدن مجموعه اقامتی را شرط بهرهمندی از تسهیلات بانکی در قالب طرحهای گردشگری عنوان کرد. به همین منظور سرمایهگذاران نقشهی پارک را با مجموعه خدماتی تلفیق کردند و طرح به شکل کنونی درآمد.
مدیر امور سرمایهگذاریها و مشارکتهای شهرداری در خصوص تجهیزات این پارک نیز گفت: نقشههای اجرایی این قسمت را طرف قرارداد تهیه کرده و با توجه به اینکه تجهیزات باید از کشور «چین» وارد میشد، سرمایه گذار اقدامات لازم را انجام داده و تجهیزات هم اکنون در گمرک است.
مدیر امور سرمایهگذاریها و مشارکتهای شهرداری ضمن اعلام استقبال از این گونه طرحها گفت: تلاش ما بر آن است تا با رفع موانع، مسیر سرمایهگذاری را هموار کنیم.
وی افزود: با توجه به پتانسیلهای موجود، پارک آبی سمنان، مشابه پارک آبی مشهد، با امکانات و تجهیزات جدیدتر و به روزتر در فراخوان سرمایهگذاریهای شهرداری قرار گرفت و با مشخص شدن سرمایهگذاران و پس از طی مراحل و اخذ مجوزهای مورد نیاز، در سال 1388 قراردادی مابین شهرداری و سرمایه گذاران منعقد شد.
پایان پیام/
نظر شما