خانه های دیجیتال؛ فرصتی برای ترویج فرهنگ دینی در سطح گسترده

مسئول دبیرخانه کانون مساجد چهارمحال و بختیاری، خانه های دیجیتال را فرصتی برای ترویج فرهنگ دینی در دامنه وسیع در جامعه عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام مراد یوسفی، در نشست مشورتی با مدیران خانه های دیجیتال استان، گفت: شبکه ملی فرهنگ جمهوری اسلامی ایران مجموعه ای سازمان یافته از سامانه های برخط، مراکز فرهنگی دیجیتال و اقدامات حمایتی و اطلاع رسانی است که با هدف استفاده بهینه از فناوری اطلاعاتی و ارتباطی برای تحقق اهداف فرهنگی نظام، طراحی و اجرا شده است.


وی افزود: کارگروه راهبردی شبکه ملی فرهنگ، به عنوان عالی ترین مرجع شبکه ملی فرهنگ شناخته می شود و تحت نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شده است و وظیفه سیاستگذاری و تعیین خط مشی شبکه را به عهده دارد.


وی خانه های دیجیتال، مجتمع فرهنگی دیجیتال شهری، مجتمع های فرهنگی دیجیتال استانی و مراکز رشد فرهنگی دیجیتال را از تقسیمات انواع مراکز فرهنگی دیجیتال برشمرد و تصریح کرد: خانه های دیجیتال در فضایی با وسعت کم و یا دارای جمعیت محدود راه اندازی می شود که کانون های فرهنگی و هنری مساجد از جمله این مراکز به شمار می روند.


حجت الاسلام یوسفی، معرفی سایت ها و محتوای دیجیتال در فضایی ایمن برای اقشار مختلف مردم را از مهم ترین وظایف خانه های دیجیتال برشمرد و اظهار داشت: هم اکنون سه خانه دیجیتال در شهرستان های شهرکرد، بروجن و فارسان راه اندازی شده است.


کارشناس اموزش و پژوهش دبیرخانه کانون مساجد استان نیز در این نشست، ضمن تشریح وظایف و آئین نامه فعالیت خانه های دیجیتال گفت: مدیران خانه های دیجیتال مساجد می توانند جهت جذب مخاطب نسبت به چاپ پوستر، بروشور، بنر و ارسال پیامک اقدام کنند.


احسان مولوی با تأکید بر اینکه مدیران خانه های دیجیتال موظف هستند نسبت به بیمه محل کار خود و تجهیزات سپرده شده و همچنین ثبت ساعات فعالیت مرکز اقدام کنند، افزود: نصب هرگونه نرم افزار جدید بدون هماهنگی با دبیرخانه استان ممنوع است.


وی همچنین به لزوم داشتن مجوز از هیئت امنا و امام جماعت مسجد برای راه اندازی خانه دیجیتال اشاره کرد و اظهار داشت: هرگونه فعالیت غیرشرعی، غیرقانونی و منافی منشور اخلاقیخانه های دیجیتال اعم از کپی رایت غیرقانونی، توزیع نرم افزارهای غیرمجاز، دانلود فیلم و تخلفاتی از این دست از طریق ستادعالی هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور پیگیری خواهد شد.


مولوی، تشکیل خانه های دیجیتال را گامی موثر در راستای سطح فررهنگی و علمی جامعه به خصوص بین نسل جوان دانست و خاطر نشان کرد: این مراکز ابزار محکم و مناسبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان به شمار می رود.


پایان پیام/

کد خبر 207432

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha