علی باقرزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نهضت سوادآموزی در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به بکارگیری نیروهای مردمی در سوادآموزی گفت: یکی از سیاستهایی که ما در برنامه جدید سوادآموزی دنبال میکنیم و در مصوبه شورای عالی آموزش و برنامه پنج ساله پنجم توسعه هم بر آن تأکید ویژه شده استفاده از ظرفیت و تشکلهای مردمی است چون این امر هم در پیام حضرت امام (ره) اشاره شده و هم ضرورت استفاده از آن ایجاب میکند که ما از ظرفیتهای مردمی به شکل پویا و درست استفاده کنیم.
باقرزاده با بیان اینکه 40 درصد از فعالیتهای سوادآموزی در سال 90 توسط نیروهای مردمی صورت گرفت، تصریح کرد: در سال جاری نیز تاکنون 55 درصد از فعالیتهای سوادآموزی با حضور مردم و تشکلهای مردمی انجام شده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ما در تمام مدارس کشور به ویژه در ادارات آموزش و پرورش واحدهایی برای پیگیری اقدامات سوادآموزی داریم، افزود: افرادی که دارای تحصیلات بالای دیپلم بوده و مورد اعتماد بخش سوادآموزی باشند، میتوانند افراد بیسوادی را که نامشان در بانک اطلاعاتی افراد بیسواد وجود دارد را انتخاب و در صورت توافق با سازمان نهضت سوادآموزی آنها را تحت آموزش قرار دهند.
رییس سازمان نهضت سوادآموزی تصریح کرد: علاوه بر اجر معنوی سوادآموزی، افرادی که با این سازمان در این زمینه همکاری کنند بابت آموزش به هر بیسواد، 400 هزار تومان هزینه حق آموزش دریافت خواهند کرد.
باقرزاده با اشاره به اینکه از افراد بیسوادی که تحت آموزش قرار میگیرند توسط سازمان نهضت سوادآموزی آزمون گرفته میشود، یادآور شد: در صورتی که فرد بیسواد در آزمون قبول شود این مبلغ به فرد آموزشدهنده پرداخت میشود.
پایان پیام/
نظر شما