به گزارش خبرنگار شبستان، نشست خبری دکتر بهروز مینایی، مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای امروز، سهشنبه، 28 آذر در محل این بنیاد در حالی برگزار شد که از بازی جدیدی با عنوان شتاب در شهر با حضور تولیدکننده و توزیعکننده آن رونمایی شد.
دکتر بهروز مینایی، مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در این نشست با بیان اینکه بازی شتاب در شهر از پروژههای قدیمی این بنیاد است که اکنون به ثمر رسیده است، گفت: مؤسسه سرزمین رایانه این بازی را متحول کرد و ما توانستیم با مؤلفههای بومی یک بازی سالم ایرانی را تحویل جامعه دهیم.
مینایی ادامه داد: تمام کسانی که مسابقات بازیهای رایانهای را برگزار میکنند، میتوانند بازی شتاب در شهر را به سهولت در اختیار جوانان قرار دهند و مسابقات آن را برگزار کنند.
وی از تولید بیش از 200 بازی رایانهای در ایران و حمایت بنیاد ملی بازیهای رایانهای از 100 بازی خبر داد و افزود: بیش از 16 بازی رایانهای آماده پخش داریم که منتظر درخواست مؤسسات خصوصی برای توزیع آن هستیم، نزدیک به 30 بازی هم به مرحله پایانی پیشتولید رسیده است و از 25 بازی از پیشتولید وارد مرحله تولید شده است.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با بیان اینکه در زمینه بازیهای رایانهای در منطقه مقام اول و در آسیا مقام پنجم را داریم، عنوان کرد: ماندگاری در این مقامها و پیشرفتن منوط به ادامه حمایت از بنیاد از جانب مسئولان است.
مینایی ضمن ابراز تأسف از کاهش 90 درصدی بودجه بنیاد ملی بازیهای رایانهای تصریح کرد: توقع میرفت در سال حمایت از تولیدات ملی حمایت بیشتری از بنیاد ملی بازیهای رایانهای صورت گیرد. لازمه مقابله با جنگ نرمی که در بازار بازیها در جریان است این است که در این زمینه سرمایهگذاری بیشتری صورت گیرد.
وی با بیان اینکه این سه مقوله شناخت، برنامهریزی و سرمایهگذاری باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد، اظهار داشت: دشمنان ایران اسلامی بازیهای رایانهای علیه جریان انقلاب اسلامی ساختند و ما باید با ساخت این بازیها مقابله کنیم. به هر حال فراموش نکنیم توان زیادی برای ترویج فرهنگ از دریچه رسانه وجود دارد.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای خاطرنشان کرد: از طریق بازی علاوه بر اشتغالزایی و درآمدزایی میتوان انقلاب اسلامی را به سایر کشورها معرفی کرد، اگر توجه لازم صورت گیرد کمتر از 10 سال ما چرخه را به سمت بازیهای ایرانی معکوس میکنیم.
به گفته مینایی، انیستیتوی بازیسازی با هدف تربیت نیروهای انسانی در این زمینه از 15 ماه اخیر راهاندازی شده و 250 دانشپذیر در این انیستیتو مشغول به کار هستند.
وی با اشاره به تأسیس مرکز رشد تولید بازی از 2 ماه پیش در کنار انیستیتو ملی بازی خاطرنشان کرد: 15 تیم دانشجویی در مرکز رشد تولید بازی فعالیت میکنند.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای از راهاندازی دو رشته فنی و هنری بازی رایانهای از ترم بهمن امسال در دانشگاه علمی کاربردی خبر داد و افزود: در نظر داریم در سال بعد در مقاطع کارشناسی و ارشد بازی رایانهای را در دانشگاه راهاندازی کنیم.
مینایی تصریح کرد: در حال حاضر در حدود 4 دانشگاه رشته بازی به طور عملی توسط بنده و همکارانم تدریس میشود و قرار است این رشته در مقطع ارشد به گرایشهای مختلف تبدیل شود.
حضور در نمایشگاههای متعدد داخلی و خارجی مبحث دیگری بود که مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای به آن اشاره کرد و افزود: تاکنون دو نمایشگاه بازی بزرگ در برج میلاد و مصلی داشتیم و اولین نمایشگاه استانی را شهریور امسال در مشهد برگزار کردیم. در آبانماه نیز دومین نمایشگاه استانی در قم برگزار شد که دیدارهای خوبی با علما و فضلا از جمله آیتالله اعرافی و جوادی آملی صورت گرفت و سه کارگاه ویژه طلاب برگزار شد.
وی از برگزاری سومین نمایشگاه استانی بازیهای رایانهای در اهواز در اواخر بهمن امسال خبر داد و بیان کرد: استان خوزستان در زمینه بازیهای رایانهای فعال است و در این استان مصرفکنندگان بازی زیاد هستند. بعد از برگزاری نمایشگاه در این استان اصفهان و تبریز را نیز در برنامه قرار دادیم.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با بیان اینکه سایت اسراء به زودی به منظور اطلاعرسانی در زمینه بازیها و ردهبندی آنها و در جریان قرار دادن خانوادهها رونمایی میشود، گفت: حوزه نظارت بازیها جزء وظایف بنیاد است اما رسیدگی به وضع بازار و برخورد با متخلفان به عهده ما نیست، وزارت فرهنگ هشت ماه پیش ستاد حمایت و صیانت از محصولات فرهنگی را راهاندازی کرد که با آن ستاد همکاری خوبی داریم.
مینایی خاطرنشان کرد: مسابقه فرهنگی بازیهای دینی اسلامی را در حین برگزاری نمایشگاه استانی قم برگزار کردیم، این مسابقه تا نیمه دی ادامه دارد و در کنار آن برگزاری یک مسابقه دیگر را با همکاری دارالقرآن در مورد بازینامههای قرآنی شروع کردیم.
وی یادآور شد: از تمام کسانی که ایدههای مذهبی و منطبق با فرهنگ بومی دارند تقاضا میکنیم که با بنیاد ملی بازیهای رایانهای همکاری کنند.
فراخوان تولید بازی سبک زندگی ایرانی اسلامی و تولید بازی مبارزه با صهیونیست در آیندهای نزدیک و ترجمه 11 کتاب در زمینه بازی و آموزش مجازی بازیسازان از دیگر مباحثی بود که مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای به آن اشاره کرد.
مینایی با بیان اینکه به دلیل کمبود بودجه در نمایشگاههای خارجی از جمله نمایشگاههای فرانسه، کره و امارات شرکت نمیکنیم، عنوان کرد: فعلا تمرکز ما بر نمایشگاههای داخلی با حمایت از بودجههای استانی است.
وی با اشاره به توزیع بازی طلای سفید در هفته آتی در کشور آلمان گفت: آسمان دژ 2 به عنوان یکی از بازیهای برتر در آلمان کاندید شده است و بازی شبان که هنوز در داخل توزیع نشده و در خارج از کشور منتشر شده است. این موفقیت ها نتیجه شرکت در نمایشگاههای خارجی است.
پایان پیام/
نظر شما