به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، دکتر نسرین سلطانخواه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته (27آذر) در نشست صمیمانه نخبگان، اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و استعدادهای درخشان دانشگاه های شیراز، گفت: بر این اساس بنیاد ملی نخبگان وظیفه سیاست گذاری، برنامه ریزی و هماهنگی با دستگاه هایی که محیط زیست و فعالیت نخبگان را داراست دارد تا بتواند این تعامل را برقرار کند.
وی با بیان اینکه برخی از فعالیت ها، وظیفه اصلی بنیاد است، تاکید کرد: برخی از فعالیت ها در بنیاد نیازمند تعامل و همراهی سایر بخش ها و دستگاه ها است که کارها را کمی پیچیده می کند.
سلطانخواه با اشاره به اینکه فعالیت ها و وظائف بنیاد ملی نخبگان برای نقش آفرینی استعداد های برتر و نخبگان کارهای وسیع تر و جریان سازی است، اضافه کرد: بنابراین با توجه به عمر کوتاه بنیاد ملی نخبگان، باید این حمایت ها در قبال این مجموعه انجام شود تا بنیاد بتواند در حوزه عمل وسیعی که دارد برای پشتیبانی از استعدادهای درخشان با سایر دستگاه ها موفق عمل کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه این تعامل و همکاری یک فرصت برای نشان دادن جهاد و توان علمی و خلاقیت نخبگان و استعدادهای برتر فراهم خواهد کرد، تصریح کرد: بنیاد ملی نخبگان در سال 83 به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شد و از نهادهایی است که برای توجه به بهترین سرمایه های کشور شکل گرفته است.
دکتر سلطانخواه با اشاره به اینکه برای حفظ و الهام بخش بودن در دنیا باید جز قله های علمی دنیا باشیم که این کار را باید نخبگان و استعدادهای برتر ما انجام دهند، یادآور شد: بنابراین بنیاد با این وظیفه به عنوان بخشی از حاکمیت جامعه علمی و فناوری کشور، راه را برای تحقق این هدف بزرگ آماده می کند.
وی با تاکید بر اینکه بر این اساس به دنبال ایجاد بستری مناسب و یکسان در کشور هستیم تا هر فرد به اندازه استعداد از امکانات برخوردار شود، ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان با این ماموریت شکل گرفته و تلاش می کنیم در قبال مسئولیتی که مقام معظم رهبری بر عهده آن گذاشته و استعدادهای برتر به نحو مطلوبی به رسالت و وظایف خود عمل کنیم.
پایان پیام/
نظر شما