طیب صفری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به فعالیت 340 کانون مسجد در کرمانشاه، به خبرنگار شبستان گفت: از این تعداد، 20 باب آن کانون های تخصصی شهری و روستایی است.
وی با اشاره به اینکه برای تجهیز اولیه این کانون ها 30 میلیون ریال اعتبار پرداخت می شود، عنوان کرد: این کانون ها بر اساس نیازسنجی خود دستگاه مورد نیاز رو تهیه می کنند که معمولا دستگاه کپی، ویدیو پروژکتور، رایانه، دوربین و پرینتر از نیازهای این کانون هاست.
صفری، بیان کرد: کانون های تخصصی آموزش، پژوهش، همایش اردوها و مراسمات، قرآن و نماز، IT، سمعی بصری و تبلیغات، ایثار و شهادت، آواها و نغمه های انقلابی، مهدویت، شعر و ادبیات، هنرهای نمایشی، ورزش، کتابخانه ای، ارزش یابی و نظارت، مشاوره، اصول و عقاید، ولایت، عفاف و حجاب، عترت و نماز در کرمانشاه فعالیت می کنند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به اینکه این کانونها با رویکرد نگاه تخصصی به مقوله مسجد و فعالیتهای خاص آن راهاندازی میشود، اضافه کرد: مهمترین ویژگی کانونهای مساجد جذب و پرورش نیروهای جوان و نوجوان خلاق و مذهبی است که تخصصی شدن آنها باعث رونق بیشتر این پایگاه ها خواهد شد.
وی با اشاره به مراحل ثبت یک کانون تخصصی، اظهارداشت: پس از مطالعه شیوه نامه و آگاهی از اهداف، ضوابط، دستورالعمل و وظایف کانون تخصصی درخواست کتبی مدیرمسئول کانون به مسئول دبیرخانه برای تشکیل کانون تخصصی با تأیید امام جماعت و رئیس هیئت امنا مسجد در یکی از موضوع های تخصصی ارائه می شود و مراحل بعدی ثبت نیز توسط این اداره پیگیری می شود.
صفری در پایان به تعامل خوب و پایدار کانون های فرهنگی هنری مسجد با هیئت های مذهبی اشاره کرد و افزود: تعامل مناسب نهادهای که کار برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی مسجد را انجام می دهند یکی از اصول جذب بیشتر مخاطبان است.
پایان پیام/
نظر شما