به گزارش خبرگزاری شبستان، مؤسسه آینده روشن "پژوهشکده مهدویت" باتوجه به ضرورت زمینهسازی و تحقق جامعه منتظر و جایگاه تربیت در این عرصه، موضوع نهمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت را "تربیت زمینهساز؛ راهبردها و راهکارها" اعلام کرده است. در بخشی از این فراخوان می خوانیم: "انتظار همان زمینه سازی برای ظهور است و رسالت منتظران تحقق جامعهای است که زمینهساز ظهور امام (عج) باشد.
تربیت زمینهساز تربیتی است که چنین جامعهای را میسازد و شرایط لازم برای پذیرش ولایت و حاکمیت حضرت حجت(عج) را در فرد و جامعه فراهم میآورد.
البته تربیت زمینهساز همان تربیت اسلامی است و عنوان زمینهساز فقط بر جایگاه امام در تربیت تأکید دارد. در مبانی محوریت امام مورد تأکید و در گزینش اهداف محوریت امام مورد توجه قرار میگیرد."
براساس این گزارش، فرهیختگان و اندیشمندان می توانند مقالات پژوهشی خود را حداکثر تا اول خرداد 1392 به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
بنابراین گزارش این همایش در 3 محور "زمینه سازی"، "تربیت و زمینه سازی" و "راهبردها و راهکارها" از بین پژوهشگران اقدام به فراخوان مقاله کرده است. مسئولیت زمینه سازی، شکل های زمینه سازی، جوامع اسلامی و زمینه سازی عناوین محور اول را تشکیل می دهد.
همچنین محققان در عرصه "تربیت و زمینهسازی" می توانند آثار خود را با موضوعات "جایگاه امام در طرح تربیتی اسلام"، "مبانی و اهداف تربیت اسلامی با تؤکید بر محوریت امام"، "رویکردهای تربیتی و زمینه سازی"، "سبک زندگی و تربیت زمینهساز" "نهادهای فرهنگی و تربیت زمینه ساز" و "چالش ها، آسیبها و موانع تربیت زمینه ساز" به دبیرخانه همایش ارائه دهند.
موضوعات محور سوم نیز به"راهبردها و راهکارهای تربیت زمینه ساز در نهادهای فرهنگی تربیتی (حوزه و دانشگاه)، "راهبردها و راهکارهای تربیت زمینه ساز در آموزش و پرورش" و "راهبردها و راهکارهای تربیت زمینه ساز در رسانه (صداوسیما، سینما و فضای سایبر) اختصاص یافته است.
قابل ذکر است، مقالات ارائه شده که مضمون آنها به عناوین پیشنهادی فراخوان نزدیک باشد با تأیید کمیته علمی پذیرفته خواهد شد. مقالات برگزیده باحضور نویسندگان آن در همایش دکترین مهدویت ارائه خواهد شد.
اصل مقاله حداکثر تا 7 هزار و 500 کلمه (25صفحه) با فرمت "Word" به صورت لوح فشرده یا پست الکترونیک یا از طریق پایگاه اینترنتی، به دبیرخانه همایش ارسال شود.
مقالات ارسالی بایستی دارای چکیده، مقدمه، ساختار مناسب و فهرست منابع و به همراه سوابق علمی و پژوهشی نویسنده باشد.
شایان ذکر است، همایش دکترین مهدویت 2 و 3 تیرماه 1392 همزمان با میلاد حضرت ولی عصر(عج) برگزار می شود. علاقه مندان به حضور در این همایش می توانند آثار خود را به دبیرخانه دائمی همایش به نشانی قم خیابان شهدا(صفائیه)، کوچه 25، پلاک 27 کد پستی 45651-37137 و یا نشانی الکترونیکی maqaleh@brightfuture.ir ارسال کنند.
پژوهشگران برای آگاهی بیشتر می توانند با شماره های 15-7833714-0251 و 09191596792 تماس بگیرند و یا به نشانی اینترنتی http://mahdaviat-conference.com مراجعه کنند.
پایان پیام/
نظر شما