انتشار شماره جدید پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از انتشار شماره جدید پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، انوشیروان پیشدار در نشست خبری گفت: پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان دو فصل نامه آموزشی پژوهشی با رویکرد مسائل مختلف و متنوع فرهنگی و هنری است که شماره سه (ویژه بهار و تابستان 1391) آن منتشر شد.

 

وی با بیان اینکه فصل نامه پژوهش نامه فرهنگی چندین سال است که به صورت مستمر منتشر می شود، افزود: اما دو سال است که به شکل جدید و در قالب کاملا علمی و با کادر و عوامی اجرایی متخصص به نام پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان انتشار می یابد و امیدواریم این روند همچنان استمرار یابد.

 

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: از تمام کسانی که در تهیه و انتشار این فصل نامه، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان را یاری کرده اند تقدیر و تشکر می کنم و امید داریم حلقه ارتباط عوامل اجرایی فصل نامه با پژوهشگران، نویسندگان و اصحاب فرهنگ و ادب بیش از پیش بیشتر شود.

 

پیشدار، به اثرات مثبت پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان در توسعه و گسترش حوزه های فرهنگی و آموزشی و دانشگاهی هرمزگان اشاره کرد و اذعان داشت: این فصل نامه به مرکزی جهت تبادل افکار و اندیشه صاحب نظران، پژوهشگران و اهالی فرهنگ و هنر و به منبعی قابل استناد جهت مطرح کردن مسائل مختلف فرهنگی هنری و إحصاء ظرفیت ها و استعداد های فرهنگی هنری هرمزگان بدل شده است.

 

وی در ادامه به معرفی مقالات درج شده در پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان اشاره کرد و گفت: “بنیاد خانواده در منظومه لیلی و مجنون نظامی گنجوی” به قلم حشمت ا… آذرمکان، فرامرز خجسته و فریبا آراسته، “تأثیر ممنوعیت ممیزی مطبوعات بر مؤلفه های حقوق مردمی” به قلم بهنام احمدی، ” بررسی ویژگی های زیبا شناسی برقع های زنان ساکن حاشیه خلیج فارس” به قلم احسان میر حسینی، نقد و بررسی کتاب قنات ها، فنی برای دست یابی به آب” به قلم مصطفی کریمی از جمله مقالات ارائه شده در پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان است.

 

پیشدار، ” بررسی جایگاه زن در ترانه های ابراهیم منصفی” به قلم بنیامین انصاری نسب، «تأملی در واژه کندوک در ادبیات عامیانه قشم» به قلم لیلی اسلامی، «عمان و بحرین در قلمرو هرموز» به قلم محمد صداقتی، «بررسی تأثیر مطبوعات محلی استان هرمزگان بر همکاری اجتماعی …» به قلم آبتین امیری و « نقش برنامه درسی رشته علوم تربیتی در توسعه نیروی انسانی کشور …» به قلم فاطمه خوشنودی، مهران فرج اللهی، حبیب نجفی هزار جریبی را از دیگر مقالات ارائه شده در این شماره پژوهش نامه ذکر کرد.

 

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در پایان افزود: از تمامی صاحب نظران و متخصصان جهت مشارکت در انتشار شماره های آینده پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان دعوت می کنیم و معتقدیم پربارتر شدن محتوای پژوهش نامه در گرو حضور و مشارکت همه اساتید و دل سوختگان به حوزه فرهنگ و هنر هرمزگان است.

 

گفتنی است: پژوهش نامه فرهنگی هرمزگان به صاحب امتیازی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر مسئولی همایون امیرزاده و سردبیری دکتر احمد نوحه گر و هیأت تحریریه متشکل از دکتر محمود رئوفی، دکتر رضا احمدی، دکتر زهرا انصاری، دکتر محمدباقر وثوقی، دکتر محمد نوررحمانی، دکتر عبدالرسول خیراندیش، دکتر اقبال زارعی، دکتر مصطفی ظهیری نیا و دکتر زهرا ریاحی است.


پایان پیام/

کد خبر 205954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha