ضعف بصیرت و استقامت، عامل بروز وقایع ناگوار و تلخ

امام‌جمعه تربت حیدریه گفت: ضعف بصیرت در یک عده و ضعف استقامت در عده‌ای دیگر سبب اتفاقات ناگوار و تلخ همچون عاشورا در صدر اسلام شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از نیشابور، حجت‌ الاسلام مهدی شریعتی ‌تبار، امام جمعه تربت حیدریه، ظهر امروز (25 آذر) در سومین روز همایش بصیرت عاشواریی اظهار کرد: با اتفاقاتی که در صدر اسلام افتاد، جا دارد صبح و شام برآن مصائب گریست.


امام‌جمعه تربت حیدریه در تبیین عوامل خوشبختی افراد و سعادت جامعه افزود: داشتن برنامه، الگو و راهبر، معرفت و بصیرت، صبر و استقامت و عمل به آنها می‌تواند جامعه را به هدف نزدیک کند.


حجت السلام شریعتی تبار با اشاره به فواصل اندک زمانی بین فرمایشات پیامبر‌اکرم(ص) در واقعه غدیر خم در هجدهم ذی‌الحجه سال دهم هجری، رحلت حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) در بیست و هشتم صفر سال 11 هجری و وقایع سقیفه بعد از شهادت امیر‌المومنین‌ علی(ع) در 21 رمضان سال چهلم هجری و شهادت سبط پیامبر حضرت امام حسین(ع) در عاشورای محرم سال 61 هجری بیان کرد: باید بررسی شود که چرا حدود 50 سال از واقعه غدیر و پس از وفات پیامبر اکرم(ص) جامعه این ‌گونه دچار انحطاط و فساد شده بود که آن اتفاقات رخ داد.


وی با تاکید بر اینکه برنامه پیامبر اکرم(ص) برای ابلاغ دین و تشکیل حکومت اسلامی اشتباهی نداشت، اظهار کرد: اگر همه دانشمندان جهان جمع شوند باز هم نمی‌توانند برنامه کاملی برای جمیع جهات زندگی ارائه دهند، زیرا این برنامه دین‌خواهی بوده و خدا خالق انسان وآگاه به جمیع نیازهای او است.


امام‌جمعه تربت حیدریه با بیان اینکه انسان برای سعادت‌مند شدن الگو می‌خواهد و باید انسان از امامش الگو بگیرد، گفت: اگر انسان به این بهترین قانون بی‌اعتنایی کند و از بهترین رهبر نیز تبعیت نکند فایده‌ای ندارد.


شریعتی‌تبار تصریح کرد: در عصر حاضر نیز باید برای سعادت انسان‌ها، عبرت از گذشته گرفت و از راه حقیقت و ولایت جدا نشد و سیره ائمه اطهار(ع) را در زندگی مدیریت کرد.


بنابر گزارش شبستان در ادامه، حجت‌الاسلام محمد ذاکری، مبلغ مذهبی افزود: اگر مسلمانان بخواهند مانند برادر در یک جامعه زندگی کنند باید حقوق یکدیگر را رعایت کنند و به اخلاق پایبندی داشته باشند.


وی اظهار داشت: رساله حقوق امام‌سجاد(ع) درس کاملی برای برقراری موازین حکومت دینی و معاشرت اجتماعی در زندگی انسان است.

 

حجت السلام ذاکری با بیان اینکه قرآن کریم، پیامبر اکرم(ص) را یک نمونه کامل برای زندگی انسان معرفی کرده است، خاطرنشان کرد: لازمه ارتباطات در جامعه اخلاق نیک، صبر و سعه صدر است.


این مبلغ مذهبی اضافه کرد: دین اسلام برای اینکه این حقوق پابرجا شود و نظم در جامعه دینی شکل بگیرد، برنامه و تاکید بسیاری دارد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 205746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha