استقرار سیستم PACS در راستای تسهیل و تسریع ارائه خدمات به بیمار

سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک گفت: این مرکز آموزشی درمانی با استقرار سیستم PACS اولین مرکز در راستای تسهیل و تسریع ارایه خدمات به بیماران گام بر می دارد.

دکتر جواد فرخی٬ سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک٬ در گفتگو با خبرنگار شبستان در اراک٬ با اعلام این خبر٬ گفت: این مرکز اولین مرکز استفاده کننده از سیستم ارتباط مبادله و ذخیره سازی اطلاعات بیمار(PACS) در بیمارستان های تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی اراک است.


وی ادامه داد: بیماری که به منظور سی تی اسکن به مراکز دیگر ارجاع می شود، بلافاصله بعد از انجام این عمل، پاسخ بوسیله سیستم PACS به بیمارستان ارجاع کننده منتقل و در صورتی که اشکالی در گرفتن تصویر وجود داشته باشد، پزشک معالج می تواند همان لحظه درخواست سی تی اسکن مجدد را داشته باشد.


سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک اضافه کرد: همچنین این سیستم قابلیت ذخیره عکس گرفته شده را دارد و هر زمانی که بیمار در خواست سی تی اسکن خود را داشته باشد٬ می توان کپی آنرا به بیمار داد.


فرخی افزود: این سیستم می تواند تصاویر حاصل از چندین روش تصویر برداری تشخیصی مانند CT، رادیوگرافی دیجیتال و غیره را با فرمت دیجیتال ذخیره و بازیابی کند.

 

وی خاطرنشان کرد: می توان برای این سیستم یک سرور و چندین ایستگاه کار (WORKSTATION) در محل های مورد نیاز تعریف کرد و تصاویر گرفته شده را از سرور به ایستگاه کار(WORKSTATION) در محل های دیگر ارسال کرد.

 

 سرپرست مرکز آموزشی درمانی آیت الله خوانساری اراک با بیان اینکه کاربرد این سیستم برای راحتی کار پزشکان است٬ ادامه داد: اگر پزشکی در بیمارستان حضور نداشت می تواند در هر سیستم دیگری که قبلاً برای آن تعریف شده است، سیستم PACS را اجرا کند و بصورت ONLINE و در هر کجا که باشد با بیمار خود ارتباط برقرار کند.

 

فرخی با اشاره به مزایای این سیستم برای مراجعان مرکز٬ اظهار کرد: از آنجایی که هنوز سی تی سیمولاتور (سی تی شبیه سازی) در این مرکز وجود ندارد، بخش رادیوتراپی این مرکز با بخش سی تی مرکز آموزشی درمانی حضرت ولیعصر(عج) از طریق سیستم PACS شبکه شده است و سی تی اسکن بیماران ما در مرکز ولیعصر(عج) انجام می شود و سپس همان لحظه از طریق سیستم PACS به مرکز ارسال شده و ما می توانیم در WORKSTATION (ایستگاه کار) که موجود در بخش فیزیست است، آن را مشاهده کنیم و در نهایت این تصویر پس از ارسال به نرم افزار TPS که همان سیستم طراحی درمان است مورد استفاده قرار می گیرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 205525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha