محمود ساریان، مدیر پایانه مرزی بین المللی مهران، صبح امروز(25 آذر) در این خصوص به خبرنگار شبستان گفت: از این تعداد در حدود 578 هزار نفر ایرانی و 714 هزار نفر از اتباع کشورهای عراق، پاکستان، افغانستان، هندوستان و آذربایجان بوده است.
وی با بیان اینکه تردد زوار از مرز مهران در مقایسه با سال گذشته در حدود 7 درصد رشد داشته است، افزود: تردد اتباع دیگر کشورهای خارجی برای زیارت مکان های مذهبی عراق از طریق این مرز، در مقایسه با سال گذشته 27 درصد رشد نشان می دهد.
مدیر پایانه مرزی بین المللی مهران، با اشاره به اینکه مرز مهران امروز به اصلی ترین کانون تردد زوار به عتبات عالیات و امکان مقدس در ایران تبدیل شده است، ابراز کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون 32 هزار و 286 دستگاه اتوبوس کار نقل و انتقال مسافران و زائران را در این مرز انجام داده اند.
ساریان، با بیان اینکه در ایان محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع)، 59 هزار نفر از طریق مرز مهران به کربلای معلی سفر کرده اند، ابراز کرد: این تعداد در قالب کاروان های زیارتی و حج و زیارت ساماندهی شده و در ایام محرم به کربلای معلی سفر کرده اند.
وی، با اشاره به اینکه با تدابیر اندیشیده شده در حال حاضر تردد در مرز مهران در مقایسه با سالهای گذشته از سهولت بیشتری برخوردار شده است، یادآور شد: تمهیدات لازم برای سهولت در رفت و آمد زائران در بخشهای گذرنامه، خدمات رفاهی و حمل و نقل در این پایانه مرزی به زوار ارائه می گردد.
مدیر پایانه مرزی بین المللی مهران، با بیان اینکه تردد زوار از مرز بینالمللی مهران تنها به صورت کاروانی بوده و تردد انفرادی به هیچ عنوان در این مرز انجام نمیشود، گفت: در حال حاضر مرز بینالمللی مهران یکی از امنترین خروجیهای کشور جمهوری اسلامی به کشور عراق محسوب میشود.
ساریان خاطرنشان کرد: خروجی مرز بین المللی مهران در حال حاضر به کانون تردد زوار و صدور کالا به کشور عراق مبدل شده و همواره مورد استقبال زوار و تجار دو کشور ایران اسلامی و عراق قرار گرفته است.
گفتنی است، روزانه 6 هزار زائر ایرانی و عراقی از پایانه مرزی مهران در 85 کیلومتری جنوب غربی شهر ایلام، به مکان های مذهبی دو کشور سفر می کنند.
پایان پیام/
نظر شما