به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان علی اکبر کریمی، معاون عمرانی استاندار زنجان ظهر امروز(23 آذر) در همایش مدیریت بحران شهری با چشم انداز 1404 در شهرستان ابهر اظهار داشت: با توجه به اینکه انسان همواره با حوادث و خطرات ناشی از آن مواجه است بنابراین آموزش نقش مهمی می تواند در کاهش خطرات داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه شهرها همواره کانون های بروز خطر هستند، افزود: با توجه به ویژگی ها و شرایطی که در زندگی شهری وجود دارد مخاطرات فراوانی در طول شبانه روز می تواند برای ساکنانش به همراه داشته باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه امروز در کشور 70 درصد جمعیت در شهرها ساکن هستند، ابراز داشت: 67 درصد جمعیت استان زنجان نیز در 19 شهر ساکن بوده و مابقی در روستاها سکونت دارند.
وی پیشگیری را مهم ترین عامل در کاهش اثرات بلایای طبیعی برشمرد و اظهار داشت: در شرایط عادی کسب آمادگی های لازم برای مقابله با بحران های مختلف یکی از ضروریات محسوب می شود.
معاون عمرانی استاندار زنجان مقاوم سازی واحدهای فرسوده را عمده ترین اقدام در راستای کاهش اثرات زلزله در استان برشمرد و اظهار کرد: اجرای طرح مسکن مهر و ساخت تعداد قابل توجهی مسکن جدید با برخورداری از استانداردهای لازم از جمله اقداماتی است که در حوزه شهری صورت گرفته است.
وی مقاوم سازی ساختمان های موجود در حوزه شهری را از جمله اقدامات صورت گرفته در سطح استان زنجان در راستای کاهش اثرات بلایای طبیعی برشمرد و یادآور شد: بازسازی و نوسازی مدارس در همین راستا صورت گرفته است.
کریمی با بیان اینکه 511 هکتار از مساحت شهری استان زنجان را بافت فرسوده تشکیل می دهد، ابراز کرد: اعتبارات مناسبی از جمله اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی، تخفیف 50 درصدی عوارض نوسازی ساختمان و تراکم مازاد بافت های فرسوده به منظور نوسازی و بازسازی این بافت ها به صاحبان پلاک های واقع شده در این مناطق در نظر گرفته شده است.
پایان پیام/
نظر شما