به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی براتی در بازدید از شرکت تعاونی روستایی زنان طبس مسینا سقف پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان را 5 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: از ابتدای سال جاری 453 مجوز مشاغل خانگی با اعتبار یک میلیارد و 364 میلیون ریال در درمیان صادر شده است.
وی مشاغل خانگی را بهترین فرصت برای توسعه فرهنگ کار و تلاش در خانواده و اشتغال اعضاء خانوار دانست و تصریح کرد: دارندگان مجوزهای مشاغل خانگی نیاز به تغییر کاربری منازل ندارند و می توانند از مزایای قانونی آن بهره مند شوند.
وی بر حمایت مسئولان دستگاههای اجرایی از تولیدات داخل و صنعت شهرستان تأکید کرد گفت: دامپروری، قالیبافی و صنایع دستی از جمله رشته های مشاغل خانگی است که بیشترین متقاضی را در شهرستان درمیان داشته است.
فرماندار درمیان از صدور 724 مجوز مشاغل خانگی به ارزش یکمیلیارد و 824 میلیون و 500 هزار تومان در سال گذشته خبر داد و افزود: از این تعداد 587 متقاضی موفق به دریافت تسهیلاتی به مبلغ یک میلیارد و 443 میلیون و 500 هزار تومان شدهاند.
براتی با اشاره آغاز فعالیت صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای زنان روستایی در شهرستان از سال گذشته، تصریح کرد: صندوق توسعه فعالیتهای زنان روستایی درمیان در حال حاضر با سرمایه 82 میلیون تومان مشغول ارائه خدمات به روستائیان است که با توجه به استقبال زنان از این صندوق پیشبینی میشود این سرمایه به 200 میلیون تا پایان سال جاری افزایش یابد.
وی با بیان اینکه بانوان درمیانی از طریق فعالیتهایی همچون خیاطی، قالیبافی و صنایع دستی در تأمین هزینههای خانوار نقش دارند، گفت: طرح مشاغل خانگی با پیشبینی تسهیلات و حقوق قانونی، فرصتی برای ایفای بهتر نقش اقتصادی و تولیدی این قشر است.
وی ایجاد زمینه مناسب به منظور اجرای برنامه های حمایتی و هدایتی دولت، به فعل در آمدن استعدادهای بالقوه جامعه زنان روستایی در راستای برنامه های توسعه کشور، بالا رفتن سطح آگاهی، دانش و مهارت زنان روستایی را از اهداف ایجاد شرکت های تعاونی روستایی زنان برشمرد و افزود: صنایع دستی، عرقیات گیاهی و ترشیجات، بسته بندی محصولات کشاورزی و داروئی و البسه را از جمله تولیدات شرکت های تعاونی روستایی زنان شهرستان است.
فرماندار درمیان گفت: بهره گیری از توانمندی های زنان روستایی نقش اساسی و در سازندگی و توسعه روستایی و ملی دارد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، براتی تصریح کرد: حضور زنان روستایی در فعالیت های تولیدی، زمینه مناسبی برای مشارکت آنان در توسعه روستایی است و این قشر سختکوش به عنوان نیروهای کارآمد در توسعه اقتصادی، خودکفایی کشور فعالیت دارند.
فرماندار درمیان ضمن بررسی مشکلات شرکت تعاونی روستایی زنان طبس مسینا از فعالیت های این شرکت و فروشندگی تولیدات خانگی اعضای شرکت بازدید کرد و در خصوص رفع مشکلات قول مساعد داد.
پایان پیام/
نظر شما