کارگاه آموزشی نگرشی دیگر به حجاب در قزوین برگزار شد

کارگاه آموزشی "نگرشی دیگر به حجاب" با حضور 100 نفر از بانوان عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین، در سالن اجتماعات دبیرستان توحید در قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام علی رمضانی مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین، پیش از ظهر امروز (23 آذر) در حاشیه کارگاه آموزشی "نگرشی دیگر به حجاب" در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: حجاب یکی از موضوعات مهم در جامعه امروز است و با توجه به اهمیت این موضوع و لزوم نگرش صحیح و عمیق به این حوزه، این کارگاه آموزشی برگزار شده است.
 

وی ادامه داد: مهم ترین مشکل ما کاربردی نبودن شناخت و ناتوانی در به کار بستن آگاهی ها و همچنین عدم شناخت صحیح از مفاهیم دینی و فقدان نگرش مطلوب به موضوعات معرفتی است و هدف این کارگاه آموزشی نیز کاربردی کردن مفاهیم دینی در جامعه، عملی کردن مهندسی فرهنگی و کم کردن فاصله بین باورها و رفتارها است.
 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به اهمیت حجاب اضافه کرد: حجاب از کلیدهای موفقیت در زندگی است و در واقع حجاب یک سیستم فکری و رفتاری است و سبب تقویت مدیریت احساس می شود.
 

وی عنوان کرد: حجاب مهارت تصمیم گیری های پایدار و موثر را در انسان ارتقا می دهد و در دیگران نیز تأثیرات بسزایی را بر جای می گذارد به طوری که از ایجاد بحران و عدم تعادل احساس در دیگران جلوگیری می کند و تصمیم گیری های آنها را نیز ارتقا می بخشد.
 

حجت الاسلام رمضانی در خصوص اثرات حجاب در جامعه اعلام کرد: در واقع حجاب کل جامعه را به سوی تعادل و ثبات در تشخیص و تصمیم حرکت می دهد.
 

وی خاطرنشان کرد: حجاب اثرات دیگری را نیز به دنبال دارد به طوری که در بعد فردی موجب تقویت تمرکز فکر و روح و بازگشت موثرتر انسان به خود و درون خود می شود و در واقع رابطه فرد با خداوند متعال را ملموس تر و شفاف تر می کند.
 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی نگرشی دیگر به حجاب اظهار کرد: این کارگاه به منظور تحلیل منطقی و تبیین کاربردی موضوعات و مفاهیم معرفتی برگزار شده است و با بهره گیری از شیوه حل مسئله و روش آموزش و کارگاهی، زمینه یادگیری و فهم کاربردی علوم و معارف اسلام را فراهم می کند.
 

وی خاطرنشان کرد: در این دوره سعی شده است تا با بررسی ابعاد مختلف کارگاه های آموزشی نگرشی دیگر، زمینه شناخت هرچه بیشتر برای شرکت کنندگان فراهم شود و مهارت تدریس در افراد تقویت شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 205114

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha