کریم دولتی، داور رشته حفظ مرحله کشوری مسابقات قرآنی مدهامتان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: مساجد به طور ویژه برای عبادت خدا و حفظ و قرائت قرآن پایه ریزی شده اند که در این مکان می توان بدون کمترین زحمت، بیشترین سود را برد.
وی با تأکید بر اینکه مساجد باید پیشگام در زمینه رشد قرآنی جامعه باشند، افزود: استفاده مطلوب از مساجد به دلیل وجود مشکلات زیرساختی میسر نمی شود و تعداد اساتیدی که می توانند آموزش قرآن داشته باشند نسبت به تعداد مساجد بسیار کم است که این خود یک ضعف تلقی می شود.
داور رشته حفظ مرحله کشوری مسابقات قرآنی مدهامتان، با بیان اینکه بسیاری از مساجد با کمبود فضای آموزشی مواجه هستند، اذعان داشت: اگر عزم جدی وجود داشته باشد می توان از ظرفیت مساجد به نحو احسن استفاده کرد که این امر با آماده سازی زیرساحت های لازم امکان پذیر خواهد بود.
وی با اشاره به نقش مساجد در انقلاب و 8سال دفاع مقدس، تصریح کرد: محیط مسجد باید احساس امنیت و آرامش را به مخاطبان خود القا کند؛ با جذب جوانان از طریق ایجاد بسترهای تشویقی و برگزاری برنامه های جانبی فرهنگی در مساجد، می توان به این هدف رسید.
وی با بیان اینکه برنامه های اجرا شده در مساجد و کانون های فرهنگی بخشی از نیاز معنوی جامعه را پوشش می دهد، ادامه داد: حضور هرچه بیشتر و بهتر جوانان در مساجد می تواند پاسخگوی هجمه فرهنگی غرب باشد از این رو باید عواملی که سبب دلسرد شدن جوانان از حضور در مساجد می شوند را حذف کرد.
دولتی، با اشاره به برگزاری این مسابقات، خاطر نشان کرد: این مسابقات بهانه ای برای توجه هرچه بیشتر به قرآن است و برگزاری آن به ویژه در استان خوزستان می تواند موج عظیمی را در کشور ایجاد کند و رسانه ها نیز می توانند با پوشش این مسابقات در استمرار چنین برنامه هایی مؤثر باشند.
پایان پیام/
نظر شما