به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، فرزاد زیویار، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان با اشاره به اهمیت پژوهش و فناوری اذعان داشت: یکی از پیش شرط های توسعه و رفاه اجتماعی، اقتصادی و استقلال هر کشوری، پرداختن به فعالیت های پژوهش و نوآوری است.
زیویار با اشاره به اینکه در سال 1379 برای اولین بار هفته چهارم آذرماه از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور تجلیل از پژوهشگران برتر کشور به نام هفته پژوهش نام گذاری شد، یادآور شد: این هفته از سال 1384 به نام پژوهش و فن آوری تغییر یافت.
وی هدف تجلیل از پژوهشگران را ارتقای سطح روحیه تحقیق و پژوهش در سطح جامعه دانست و افزود: پژوهش به معنای عام کاوشی سخت کوشانه است.
زیویار ادامه داد: پژوهش در معنای خاص، تحقیق و تجربه ای جامع است که با هدف کشف واقعیت های نو و تفسیر درست از این واقعیت ها در نتایج و نظریه ها و همچنین به کارگیری عملی نتایج، نظریه ها و قوانین جدید صورت می پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه توجه ویژه دولت نهم و دهم به این مقوله باعث افزایش سالیانه اعتبارات پژوهشی شد و بخش پژوهش توسعه روز افزون داشته است، ولی هنوز تا رسیدن به جایگاه واقعی و درخور شأن یک کشور اسلامی همچون ایران فاصله زیادی وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی استانداری اصفهان، وی اظهار داشت: از ابتدای مرداد ماه سال جاری تا کنون ده ها جلسه در قالب برگزاری ستاد دائمی بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری و گروه های علمی ارزیابی پژوهشگران برتر استان و کمیته های اجرایی و پشتیبانی با حضور مسئولان و معاونان پژوهش دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی استان برگزار شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان در پایان اضافه کرد: در سال جاری علاوه بر پژوهشگران برتر دانشگاه ها و سایر موسسات آموزش عالی، از پژوهشگران برتر دانش آموز، مدیران استان، صنایع و حوزه های علمیه نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.
پایان پیام/
نظر شما