تربیت قرآنی جوانان در گرو بهره مندی از ظرفیت مساجد است

داور رشته حفظ مرحله کشوری هشتمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان، مساجد را یکی از مهم ترین پایگاه های فعالیت های قرآنی برشمرد و اظهار داشت: بهره مندی از ظرفیت مساجد تربیت قرآنی جوانان را به دنبال خواهد داشت.

امیر آقایی، داور رشته حفظ مرحله کشوری هشتمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: مساجد می توانند این نقش را به خوبی ایفا کنند اما متأسفانه از همه ظرفیت های مساجد استفاده نمی شود.

 

وی ادامه داد: رسیدن به نقطه ایده آل که دور از دسترس نیست با بهره مندی از ائمه جماعت به عنوان موتور محرک فعالیت های قرآنی، استفاده از پتانسیل های بسیج و کانون های فرهنگی مساجد امکان پذیر می شود.

 

داور رشته حفظ هشتمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان، با بیان اینکه خدام و هیئت امنای مساجد نیز در تربیت دینی و قرآنی جوانان مؤثر هستند، تصریح کرد: با بهره مندی از ظرفیت ویژه مساجد، باید این مکان مقدس را به عنوان مأمن مردم معرفی کرد.

 

وی بهترین روش جذب حداکثری جوانان به سمت مساجد را ارتباط چهره به چهره دانست و اذعان داشت: این ارتباط از طریق بکارگیری نیروهای خوش رو میسر خواهد شد اما باید توجه داشت پس از جذب با برنامه ریزی های صورت گرفته این جوانان را حفظ کنیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 204532

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha