اجرای طرح زمستانی پلیس در گیلان/استقرار4پایگاه ثابت درگردنه های خطرناک

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان با بیان اینکه طرح زمستانی یکی از مهمترین طرح های انضباط ترافیکی نیروی انتظامی است، گفت: طرح زمستانی پلیس از 20 آذر تا 20 اسفند در گیلان اجرا می شود.

سرهنگ مجید جمشاد، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان با بیان اینکه طرح زمستانی یکی از مهمترین طرح های انضباط ترافیکی نیروی انتظامی است، به خبرنگار شبستان گفت: گیلان به دلیل دارا بودن جاده های کوهستانی و برف‌گیر از جمله استان هایی است که طرح زمستانی را با حساسیت ویژه در دستور کار خود قرار داده است.


وی با بیان اینکه طرح زمستانی پلیس هر ساله به مدت سه ماه از20 آذر تا 20 اسفند اجرا می شود، افزود: انتقال سریع اطلاعات حوادث از طریق شبکه های ارتباطی بی سیم به سازمان های امدادی همکار و مدیریت صحنه حوادث از مهم ترین برنامه های پلیس راه در این طرح است.


سرهنگ جمشاد ادامه داد: کنترل تجهیزات زمستانی، اجرای محدودیت و ممنوعیت های ترافیکی، تجزیه و تحلیل حوادث و انعکاس نتایج آن به سایر واحدهای امدادی متناسب با حوزه مأموریتی، پشتیبانی و تعیین سرپرست محور طرح زمستانی در گردنه های حیران، الماس، دوران، کوهین و تنظیم جدول 90 روزه تا پایان طرح از دیگر برنامه هاست.


استقرار 4 پایگاه ثابت در گردنه های خطرناک استان
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی گیلان از استقرار 4 پایگاه ثابت پلیس در گردنه های حیران، الماس، دوران و آزادراه محور لوشان خبر داد و تصریح کرد: به کارگیری 4 کانکس پلیس راه در چهار محور کوهستانی و 6 کانکس در سایر جاده های استان، به کارگیری چهار تیم گشتی محسوس به صورت ثابت و روزانه در گردنه های حیران،‌ الماس، دوران، کوهین و اعزام روزانه 50 تیم به محورهای مواصلاتی استان از دیگر امکانات پلیس در طرح زمستانی است.


سرهنگ جمشاد، آمادگی 23 واحد راهدارخانه ثابت و سیار در موارد اضطراری و 46 اکیپ راهداری مستقر در نقاط مهم و برف‌گیر را از اقدامات اداره کل راه و شهرسازی در این طرح عنوان و خاطرنشان کرد: بهبود اضطراری نقاط حادثه خیز با نصب علائم و تجهیزات، نظارت بر عملکرد پیمانکاران راهسازی، توسعه کیفی و اصلاح هندسی محورهای فرعی مهم و حادثه ساز از دیگر اقدامات این اداره در طرح زمستانی است.


وی ادامه داد: استقرار ماشین آلات مناسب در محور های کوهستانی، تسریع در تعریض مهمترین محور ارتباطی استان، پیگیری و تسریع در احداث ادامه آزاد راه قزوین - رشت در محدوده رودبار تا منجیل و ارسال آخرین وضعیت محورهای ارتباطی استان با پیام کوتاه از دیگر برنامه های این اداره است.

 

استقرار بیش از 140 اکیپ ثابت و سیار آمبولانس در جاده های گیلان
سرهنگ جمشاد، استقرار 51 پایگاه ثابت و 93 اکیپ سیار آمبولانس در جاده های استان را از امکانات مرکز حوادث و فوریت های پزشکی دانست و خاطرنشان کرد: به کارگیری 395 نیروی انسانی آموزش دیده، حضور به موقع و سریع در صحنه های حوادث با مد نظر داشتن قاعده زمان طلایی، انتقال مصدومان و مجروحان به مراکز درمانی در سریعترین زمان ممکن و برقراری ارتباط دائم با پاسگاه ها و پست های جاده ای پلیس راه از دیگر برنامه های این مرکز در طرح زمستانی است.


وی با اعلام اینکه 68 درصد متوفیان حوادث رانندگی در حین انتقال به بیمارستان و یا در منزل جان خود را از دست می دهند، پیشنهاد کرد: بیمارستان های شهرستان های لنگرود، رودبار، تالش و رشت به امکانات اورژانسی و پزشکی مدرن تجهیز شده تا بتوانند پوشش درمانی مصدومان ناشی از تصادفات را در کوتاه ترین زمان ممکن در منطقه خود انجام دهند.


ارتقای ایمنی عبور و مرور و کاهش سوانح مهم ترین هدف پلیس در طرح زمستانی

رئیس پلیس راه استان با اشاره به اینکه در زمستان سال گذشته 564 فقره تصادف در جاده های استان به وقوع پیوست، اذعان کرد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال 89، 12درصد کشته و 7درصد مجروح، کاهش داشته است.


سرهنگ جمشاد اضافه کرد: امسال تمام تلاش پلیس راه در راستای خدمت رسانی بهتر به مسافران زمستانی و ارتقای ایمنی عبور و مرور و کاهش سوانح و مرگ و میرهای جاده ای است.

 

پایان پیام/

کد خبر 204385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha