داشتن نگرش ها، دانش ها و مهارت ها یکی از ویژگی های تهسیل گر است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان، داشتن نگرش ها، دانش ها و مهارت ها را از ویژگی های تهسیل گر دانست و گفت: تهسیل گر باید به کرامت ذاتی انسان ها احترام بگذارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، مجتبی اکبری، مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان، امروز (21 آذر ) در کارگاه آموزشی اردوهای جهادی با رویکرد اجتماع محوری، گفت: جوامع محلی به معنی روستاها نیست بلکه یک محله ای است که باید بر اساس شاخصه ها انجام شود که هدف موضوع هر کار باید مشخص شود و برای آن هدف باید تحقیق کرد.


وی افزود: پروتکل پیشگیری و کاهش حوادث طبیعی به روش اجتماعی محور پروتکلی است که سازمان جوانان جمعیت هلال احمر آن را تعریف کرده است.


وی اعتماد سازی و افزایش باور محلی، سازمان یافتن جامعه محلی و افزایش دانش و مهارت را از اهداف در توانمندسازی محلی و اجتماعی دانست.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان در خصوص اصول حاکم بر جوامعه توانمندی ها اشاره کرد و گفت: مشارکت جویی و مشارکت پذیری، برنامه های توسعه باید مبتنی بر اولویت ها و نیازهای واقعی جامعه باشد و مسئولیت پذیری ذینفعان و دست اندرکاران مجموعه را در دستور کار قرار گیرد.


اکبری، داشتن نگرش ها، دانش ها و مهارت ها را از ویژگی های تهسیل گر دانست و گفت: تهسیل گر باید به کرامت ذاتی انسان ها احترام بگذارد و باید بداند که ذی نفعان نیاز به ترحم ندارند.


وی اظهار داشت: نباید ویژگی حسادت در وجود تهسیل گر باشد و استعدادهای مختلف آدم ها را باید باور کند و حق ندارد که نگرش از بالا به پائین را داشته باشد و درک تفاوت انسان ها را باید بپذیرد.


اکبری، مثبت اندیش بودن و احترام گذاشتن به تصمیمات را از دیگر ویژگی های تهسیل گر دانست و افزود: تهسیل گر باید بی طرفی کامل را داشته باشد و باید اعتماد به نفس بالای را داشته باشد.


گفتنی است، برگزاری این دوره ها برای اولین بار در جمعیت هلال احمر کشور در حال اجرا است.


پایان پیام/
 

کد خبر 204325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha