امربه معروف ونهی از منکر در برنامه درسی دانش آموزان و دانشجویان گنجانده شود

اجتماعی: دبیر شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران با اشاره به اهمیت این فریضه در کاهش آسیب های اجتماعی برلزوم ورود آموزه های این فریضه مهم در برنامه درسی دانش آموزان و دانشجویان تاکید کرد.

مصطفی خرسندی، دبیر شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران پیرامون اقدامات شهرداری در فریضه‌ای به معروف و نهی از منکر به خبرنگار شبستان گفت: شهرداری تهران ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر را بر خود فرض دانسته و از تاریخ 31 مهر 1386 به صورت سیستمی و فراگیر فعالیت خود را آغاز کرده است که این حرکت گسترده برکات زیادی دربر داشته است، همچنین شهرداری تهران رتبه اول شوراهای مختلف را در سطح شهر تهران و وزارتخانه‌ها کسب کرده است.

 

وی با اشاره به فعالیت‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران اظهار کرد: نصب بنر کوچک تذکر لسانی وظیفه همگانی در 15 هزار اتوبوس شرکت واحد، تشکیل شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر شرکت مترو، پی‌گیری تشکیل جلسه با آموزش و پرورش در راستای تقویت و احیای این فرهنگ، تشکیل شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر سازمان فرهنگی هنری و استفاده از ظرفیت‌ها و فرهنگسراها از جمله اقدامات شهرداری در ترویج فرهنگ این فریضه الهی در جامعه بوده است.

 

وی تشکیل شورای احیای 22 منطقه و تشکیل شورای احیای 123 ناحیه و تشکیل شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر سازمان بهشت زهرا را از دیگر اقدامات شهرداری در نهادینه‌سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه برشمرد.

 

خرسندی با بیان اینکه در مجموع 159 شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهرداری تهران تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: شهرداری تهران حدود 15 هزار کتاب امر به معروف و نهی از منکر در راستای ترویج این فریضه الهی میان کارمندان خود توزیع کرده است.

 

دبیر شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران با اشاره به اینکه 32 هزار مترمربع بنر توسط مناطق و نواحی شهرداری تهران در راستای ترویج این فریضه الهی طراحی و نصب شد، اذعان داشت: همچنین تعدادی بازی‌های آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان با موضوع امر به معروف و نهی از منکر در اداره کل آموزش و مشارکت‌های اجتماعی تهیه و ارایه شد.

 

وی اضافه کرد: استفاده از تلویزیون‌های شهری و بیلبوردها در سطح وسیع در تهران و برپایی مسابقه کتبی کتاب در مناطق شهر تهران با اهدای جوایزی نفیس مانند کمک هزینه زیارت خانه خدا، کربلای معلی و مشهد مقدس از دیگر اقدامات ما در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

 

خرسندی با اشاره به برنامه‌های ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران در ماه محرم تصریح کرد: آموزش و بسترسازی در راستای اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهر تهران از دو منظر درون‌سازمانی و برون‌سازمانی در ماه محرم مورد توجه قرار می‌گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد: در ماه محرم مقرر شده است از سوی شورای عالی، مقالات تخصصی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر برگزیده و هدایایی اهدا شود. همچنین با انتشار ویژه‌نامه‌ای با عنوان امر به معروف و نهی از منکر توسط روزنامه همشهری برنامه‌های ماه محرم پوشش داده می شود.

 

دبیر شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران، تبیین شیوه‌های اجرایی این فریضه مهم توسط شورای عالی معارف دینی، شهرداری تهران و انجام تبلیغات محیطی با محوریت امر به معروف و نهی از منکر توسط سازمان زیباسازی شهرداری تهران را از دیگر برنامه‌های این ستاد در ماه محرم برشمرد.

 

خرسندی واجب دینی بودن اجرای امر به معروف و نهی از منکر توسط مسلمانان را از جمله ضرورت‌های راه‌اندازی ستاد امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت: عدم اطلاع صحیح از این فریضه و عدم عملکرد درست توسط مردم از دلایل اصلی کمرنگ‌شدن این فریضه مهم در جامعه است زیرا عده‌ای به دلیل عملکرد نادرست مردم را از این فریضه مهم زده کردند.

 

وی با بیان اینکه فلسفه امر به معروف و نهی از منکر محبت است، خاطرنشان کرد: برخی از افراد جامعه تا اسم امر به معروف و نهی از منکر می‌آید به غلط رفتاری خصمانه را در ذهن خود القا می‌کنند در صورتی که این‌گونه نیست بلکه فلسفه این فریضه بر پایه محبت استوار است و کسانی که دیگران را دوست می‌دارند امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند.

 

دبیر شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران با بیان اینکه اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارد، اظهار کرد: اگر این فریضه در جامعه اجرایی شود آسیب‌های اجتماعی کاملا در جامعه از میان می‌رود، در غیر این صورت به فرموده حضرت علی (ع) در صورت اجرایی نشدن این فریضه اشرار بر جامعه حاکم می‌شوند.

 

وی فضاسازی فرهنگی در جامعه را یکی از راهکارهای مهم نهادینه‌سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه خواند و افزود: قشر روحانی نیز باید در ماه محرم به تبیین فلسفه شهادت امام حسین (ع) بپردازند تا نقش مهم این فریضه در جامعه برای مردم به ویزه جوانان بیشتر روشن شود.

 

خرسندی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش و دانشگاه‌های باید امر به معروف و نهی از منکر را جزء دروس اصلی خود قرار دهند و این مهم در کتب درسی دانش‌آموزان و واحدهای درسی دانشجویان گنجانده شود.

 

وی صدا و سیما و مراکز فرهنگی را از جمله نهادهای مهم در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر دانست.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 2043

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha