اختراع دستگاه ضد سرمازدگی باغات و مزارع توسط دانشجوی کرمانی

حسان عارفی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه برادر خود "پیمان" دانشجوی رشته عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان دستگاه ضد سرمازدگی باغات و مزارع را اختراع کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، حسان عارفی، دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به همراه برادر خود "پیمان" دانشجوی رشته عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان دستگاه ضد سرمازدگی باغات و مزارع را اختراع کردند.


این مخترع جوان در این رابطه با بیان اینکه این دستگاه در زمین های کشاورزی نصب می شود و با کنترل تغییرات جوی اجازه نمی دهد سرمازدگی ایجاد شود، افزود: از ویژگی منحصر به فرد این دستگاه، تمام اتوماتیک بودن آن است که احتیاج به رسیدگی روزانه و سوخت ندارد و به صورت اتوماتیک نیز از سرمازدگی جلوگیری می کند.


وی با بیان اینکه این دستگاه آلودگی زیست محیطی را ایجاد نمی کند، خاطر نشان کرد: دستگاه ضد سرمازدگی باغات و مزارع برای نخستین بار در دنیا طراحی و ساخته شده است.


عارفی با اشاره به اینکه با توجه به وجود باغات فراوان پسته و مرکبات در استان کرمان این دستگاه می تواند در این استان بسیار کاربرد داشته باشد، تصریح کرد: این دستگاه با هزینه بسیار کمی ساخته شد و تولید آن توجیه اقتصادی دارد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این مخترع جوان  افزود: بر حسب شرایط محیطی می توان تنظیمات دستگاه را تغییر داد تا این دستگاه بر اساس شرایط آب و هوایی بتواند به صورت اتوماتیک تغییرات جوی را کنترل کند.


وی اظهار داشت: دستگاه ضد سرمازدگی باغات و مزارع در ایران ثبت اختراع شده است و همچنین در آبان سال جاری و در مسابقات جهانی اختراعات آلمان موفق به دیپلم افتخار در این مسابقات شدم.


گفتنی است، این دانشجو بر حمایت مسئولان از پژوهشگران و مخترعان تاکید کرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 204281

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha