به گزارش خبرنگار شبستان، فردوس حاجیان در دومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای سودمند گفت: امیدوارم این دست همایش ها به تولید علم منجر شود و باید علاوه بر ترویج علم تولید ایرانی را نیز در دستور کار قرار دهیم.
وی به چاپ کتاب های بسیار در دانشگاه ها اشاره کرد و اظهار داشت: این همه کتاب باید به مرحله تولید علم برسد وگرنه کارایی ندارند و ارزشمند و سودمند نخواهند بود.
حاجیان افزود: با توجه به شرایط و موقعیت سیاسی و اقتصادی موجود و با در نظر گرفتن تحریم های همه جانبه اقتصادی به عمل آمده از سوی غرب اتخاذ تصمیمات و پیش بینی های خردمندانه به منظور دستیابی به توسعه پایدار ضروری است و به واسطه توان بالقوه دانشمندان و محققان فرهیخته دستیابی به مرزهای نوین دانش دور از دسترس نیست که شاهدی بر این مدعا پیشرفت های روزافزون ما در زمینه بیوتکنولوژی است.
وی افزود: هدف ما از این همایش آشنایی هر چه بیشتر با این علم نوین و کم کردن فاصله بین دانشگاه تا صنعت است تا دستاوردهای علمی به تولید رسیده و به افزایش سرمایه منجر گردد همچنین هدف از انتخاب پروبیوتیک ها و محصولات فراسودمند علاوه بر ارزش اقتصادی روزافزون این محصولات نوین کارآیی بالای آنها در بهبود سلامت جامعه و کیفیت حیات است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ابراز امیدواری کرد: با یاری خداوند و تداوم این همایش و همایش های مشابه دیگر علاوه بر بهبود سلامت از واردات این گونه محصولات نیز بی نیاز شویم و با دستیابی به دانش فنی تولید اینگونه محصولات بیوتکنولوژی قدمی در جهت خودکفایی برداشته شود.
وی افزود: ما باید به تلاش امتیاز دهیم نه به نتیجه امروزه در دنیا نیز جوایز علمی را به این طریق اعطا می کنند و به تلاش محققان امتیاز می دهند و حتی جوایزی مانند نوبل نیز این گونه اهدا می شود.
وی در پایان به درخواست رییس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: فرهاد دانشجو از من خواسته است که دانشگاه محل آکادمیک باشد و نه محلی برای تاخت و تاز سیاسی و باید تلاش کنیم که بودجه های پژوهشی را افزایش داده و حتی از محل های دیگر برای پژوهش هزینه کنیم.
این همایش از 21 تا 23 آذرماه 91 برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما