به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام مفتح عصر امروز(25بهمن) در گفتگو با خبرنگاران تصریح کرد: هدف از سفر علمی فضلا و علمای حوزه علمیه به خارج از کشور شناساندن حوزه های علمیه ایران به مراکز علمی خارج از کشور و شناختن آن ها برای اساتید و محققین حوزه های علمیه داخل کشور است.
وی ادامه داد: در این سفر استقبال گسترده ای را شاهدبودیم که غیر منتظره بود و نشان می داد که آغوش بازی برای پذیرش متفکرین حوزه علمیه ایران در خارج از کشور وجود دارد و این می تواند یک فتح باب خوبی برای همکاری محققان خارجی و داخلی باشد.
دکترای علوم قرآن و حدیث، تاکید کرد: هدف این است تا علمای حوزه های علمیه دید جهانی پیدا کنند و این دید در آرا و نظراتی که ارائه خواهند داد موثر است.
حجت الاسلام قلی پور، استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم، نیز در این گفتگو با اشاره به اینکه هدف سفر خارجی فضلای حوزه علمیه به خارج کشور، در جهت حوزه کاری محققان و مدرسان حوزه علمیه است، تصریح کرد: هدف آشنایی با مراکز علمی و پژوهش دیگر کشورها بود تا ارتباط مستمری داشته باشیم و از مراحل درسی آن ها و اساتید و هیات های علمی و پایان نامه های دانشجویان آن ها و نحوه رفتارهای علمی و فرهنگی شان استفاده کنیم.
وی ادامه داد: این سفر همچنین فرصت زیبایی برای علما و مراکز پژوهشی خارج بود و اشتیاق نشان دادند تا خودشان نیز سفری به ایران داشته باشند و حتی یکی از علمای اهل سنت در سوریه به معاون آموزش فارسی اش دستور داد تا کرسی آموزش زبان فارسی راه بیندازند.
این نویسنده حوزوی اظهار داشت: آن ها آغوش وحدت ما را باز دیده و صحبت های ما را منطقی یافتند.
گفتنی است تعداد 20 نفر از اساتید حوزه علمیه قم از 6تا 14بهمن ماه به سفر علمی سوریه و لبنان اعزام شدند.
پایان پیام/
نظر شما