به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، مسعود گلشیرازی، عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان، امروز "20 آذر" در نخستین همایش سفر ایمن با رویکرد هویتبخشی بر قطارهای پر سرعت و در جمع خبرنگاران رسانههای مختلف گروهی، اظهار داشت: دولتمردان ایران از دهه 70 لزوم ورود به بحث قطارهای سریعالسیر را مد نظر قرار دادند.
وی با بیان اینکه تفاوت "مرز سرعتی" بین قطارهای عادی و سریعالسیر 160 کیلومتر در ساعت در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: اما با اینکه این سرعت تعریف شده، در حال حاضر، به 250 کیلومتر در ساعت رسیده است ولی اتحادیه اروپا سرعت 200 کیلومتر در ساعت را مورد تایید قرار داده است.
*تا سال 1404 باید یک هزار کیلومتر جاده ریلی احداث شود
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به اینکه برای احداث قطارهای سریعالسیر و استفاده از تکنولوژی سایر کشورها طرحهای گوناگونی رد و بدل شد، اظهار داشت: طی برنامهریزیهای انجام شده تا سال 1404 نیاز به احداث یک هزار کیلومتر ریل داریم که برای این امر ورود سازمانهای مردم نهاد ضروریست.
گلشیرازی در مورد لزوم احداث قطارهای سریعالسیر، گفت: این استان صنعتیترین استان کشور است و مثلت "اصفهان- مرکز- تهران" 85 درصد از صنایع کشور را در خود جای داده است و نیاز به سفرهای ایمن در این استانها بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی توجه به محیط زیست، انتقال دانش فنی، تولید ثروت و اجرای عدالت را از شعارهای دولت نهم و دهم برشمرد و تاکید کرد: در دولت دهم شاهد تخصیص 150 میلیارد تومان برای راهاندازی اولیه قطار سریعالسیر قم – تهران هستیم.
عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی اصفهان گفت: با احداث ریل عقبماندگی چند سال اخیر را جبران میکنیم.
گلشیرازی تاکید کرد: در همایش 25 آذر از 50 نفر نخبگان و اساتید صاحب نظر در مورد سیستم ریلی کشور دعوت به عمل آمده است.
وی تصریح کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران حامی علمی این طرح بزرگ ملی است.
پایان پیام/
نظر شما