به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست خبری سومین دوره جشنواره هنر مقاومت با حضور حبیب الله صادقی، دبیر کل و محمد حبیبی، دبیر اجرایی جشنواره در موسسه روایت برپاشد.
سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت در 12 بخش نقاشی، طراحی و چاپ دستی، خطنقاشی، تصویرسازی، پوستر، نگارگری، عکاسی، کارتون و کاریکاتور، طرحهای حجمی، انیمیشن،هنرهای جدید و مفهومی، پژوهشهای تخصصی آذرماه سال 1392 برگزار میشود.
صادقی در این نشست با اشاره به این که هنر مقاومت، هنر مظلوم جهان اسلام است که توسط غرب تهدید می شود، گفت: هر چه صهیونیسم فرهنگی کشورهای جهان اسلام را بیشتر تحت حملات خود قرار دهد،در این جشنواره شاهد آثار بهتر و ارجمندتری خواهیم بود.
او با اشاره به بخش بینالملل این جشنواره توضیح داد: فراخوان بخش بین الملل با همکاری بنیادهای فرهنگی چون سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرهنگستان هنر و ...به همه هنرمندان آزاده خواه جهان اعلام شده است.
معرفی دبیران بخش های مختلف جشنواره بخش دیگری از سخنان صادقی بود که وی در این باره گفت: دبیر بخش نقاشی ادهم ضرغام،بخش عکس سیدعباس میرهاشمی، بخش پوستر محمد خزایی، تصویرسازی خشایار قاضیزاده، خطنقاشی حسین غلامی، دبیر نگارگری مینا صدری، دبیر بخش حجم طاهر شیخالحکمایی، دبیر بخش کارتون و کاریکاتور سیدمسعود شجاعی طباطبایی، دبیر بخش انیمیشن سیدعلیرضا گلپایگانی، دبیر بخش هنرهای جدید و مفهومی مصطفی گودرزی و دبیر بخش پژوهش علیاصغر شیرازی هستند.
صادقی جشنواره اول مقاومت را نقطه آغازین در پهنه ملی و جشنواره دوم را با رویکرد بینالمللی توصیف کرد و افزود: در جشنواره سوم حاصل این گردهمایی جهانی را عرصه ملی و بینالمللی شاهدیم.
وی همچنین به برگزاری ورک شاپهایی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: این ورکشاپها با همکاری نهادهای فرهنگی مختلف از جمله حوزه هنری و هچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود و تاکنون نیز دو ورکشاپ به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر سوم خردادماه در موزه فلسطین برگزار شد و با همکاری دانشگاههای هنری کشور نیز چند ورکشاپ در دانشگاه تربیت مدرس داشتیم.
دبیر کل جشنواره تأکید کرد جشنواره مقاومت به دور از هر گونه شعار و نگاه دولتی و بر اساس جریان هنر مردمی شکل می گیرد.
دیگر سخنران این نشست محمد حبیبی دبیر اجرایی سومین جشنواره هنر مقاومت بود که به بخش های جدید جشنواره اشاره کرد و گفت: جشنواره دوم هنر مقاومت در هشت بخش برگزار شد و این دوره چهار رشته دیگر به آن افزوده شد که شامل رشتههای تصویرسازی، نگارگری،خط نقاشی و پژوهش است.
وی همچنین از گسترش محتوایی دو بخش دیگر این جشنواره خبر داد و گفت: در این دوره از جشنواره دو بخش به لحاظ محتوایی گسترش یافتهاند و بخش طراحی رشته چاپ دستی و بخش کاریکاتور رشته کارتون را دربرمیگیرد.
گفتنی است سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت در 12 بخش نقاشی، طراحی و چاپ دستی، خطنقاشی، تصویرسازی، پوستر، نگارگری، عکاسی، کارتون و کاریکاتور، طرحهای حجمی، انیمیشن،هنرهای جدید و مفهومی، پژوهشهای تخصصی آذرماه سال 1392 برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما