ترویج کتابخوانی لازمه رشد حیات اجتماعی بشر است

سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی تاثیر بسزایی در رشد حیات اجتماعی بشر داد.

مرتضی مقدمی، سرپرست دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان زنجان به خبرنگار شبستان گفت: جوامعی که در آن توجه به کتاب و کتابخوانی در سرلوحه امور قرار می گیرد شاهد باورشدن آن جامعه خواهیم بود.


به گفته مقدمی میراث فرهنگی و تمدن اسلامی ما مملو از کتاب هایی است که افتخار جامعه ماست.


این مقام مسئول ادامه داد: در حکومت های مختلف به جهت ارزیابی و امتیاز دهی به میزان اعتبار آن حکومت در دوره های مختلف ،همواره به علما و میزان کتاب های موجود در آن دوره توجه می شد.


وی به تاکیدات اولیای دین و بزرگان اسلامی در توجه بیش از پیش به کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: در کتاب الهی دین ما یعنی قرآن کریم نیز به قلم و نوشتن توجه ویژه ای شده است.


مقدمی با بیان اینکه اندیشمندان تفکرات خود را مکتوب کرده و در اختیار جامعه بشری قرار می دادند، افزود: اگر امروز ایران اسلامی از یک پیشینیه تاریخی و تمدنی بالایی برخوردار است در همین راستا بوده است.


این مقام مسئول به رسالت هر یک از ارگان ها در توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی اشاره کرد و یادآور شد: دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز در راستای عمل به تکلیف خود در این زمینه اقدام به برگزاری دوره آموزشی کتابداری در کانون تخصصی کتابخانه ای در قیدار کرد.


مقدمی ادامه داد: این دوره جهت به روز کردن اطلاعات کتابداران کتابخانه های کانون های مساجد اجرایی شد که طی آن نرم افزار مهر مسجد 1 و 2 در سیستم کتابخانه ها نصب گردید.


وی به بازدید مدیر کل امور کتابخانه های ستاد عالی مساجد از کتابخانه های کانون های مساجد استان اشاره کرد و گفت: این کتابخانه ها از کیفیت بالایی برخوردار هستند.


مقدمی شمار کتابخانه های کانون های مساجد استان زنجان را 40 کتابخانه مخزن دار و 80 کتابخانه باز اعلام کرد و افزود: در حال حاضر 450 هزار جلد کتاب در کتابخانه های مساجد استان وجود دارد.


این مقام مسئول تعداد کتابداران استان را 60 نفر اعلام کرد و افزود: سال گذشته 25 کتابدار بیمه شدند.


پایان پیام/

کد خبر 203369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha