خسارت وارده به مراتع ابهر به 90 میلیون تومان می رسد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ابهر گفت: میزان خسارت وارده به مراتع شهرستان ابهر از ابتدای امسال بیش از 90 میلیون تومان برآورد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، علیرضا الهیاری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ابهر امروز(18آذر) در جمع خبرنگاران گفت: طولانی بودن روند دادرسی، آگاه نبودن اشخاص نسبت به قوانین و مقررات و عدم برخورد جدی با متخلفان که باعث اصرار بیشتر متخلفان و افراد سودجو می شود از دیگر مشکلات منابع طبیعی در این شهرستان است.

این مقام مسئول ادامه داد: نابسامانی وضعیت اقتصادی روستائیان منطقه سودجویی و طمع ورزی برخی اشخاص، نبود فرهنگ سازی و آگاهی روستائیان نسبت به اثرات سوء تخریب مراتع در بروز این میزان خسارت بی تاثیر نبوده است.


رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان ابهر کمبود نیروی مجرب، گستردگی بیش از حد حوزه استحفاظی با توجه به وسایل و نیروهای موجود و نبودن کارشناس حقوقی را از چالش های اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ابهر اعلام کرد و افزود: وجود یک نیروی حقوقی رسمی می تواند برای ایجاد ارتباط نزدیک با دادگستری شهرستان های زیر نظر حوزه ابهر عنوان کرد.


به گفته وی کمبود بودجه کافی برای پرداخت هزینه های کارشناسی، ماموریت ها و غیره و عدم حمایت کافی از طرف سایر ارگان ها مانند دادگستری از دیگر مشکلات آن اداره است.


الهیاری با اعلام اینکه در8 ماهه ابتدایی سال3 فقره خلع ید به مساحت بیش از 18 هکتار و 5 فقره تشکیل پرونده تخلف به مساحت بیش از 144 هکتار صورت گرفته است،گفت: همچنین در این مدت 630 هکتار مرتع چشین، علی بلاغی،چمن سلطانیه قرق شده است.


علیرضا الهیاری از افزایش 30 درصدی اراضی تحت کشت صنوبر و تسهیلات پرداختی در این خصوص نسبت به سال های قبل خبر داد و افزود: با توجه به مشکلات و متمرکز نبودن خرید نهال از طریق اداره کل متبوع اقدامات ضروری در شهرستان به عمل نیامده است.

 

الهیاری تصریح کرد: از آنجایی که توزیع نهال در اواخر فصل سرما صورت می گیرد، نهال های تحویلی به علت برودت دما اغلب خشک شده و صنوبرکاران متحمل هزینه می شوند.

 

این مقام مسئول در این رابطه اضافه کرد: نهال های توزیع شده به علت غیربومی بودن آن با آب و هوای منطقه ناسازگار بوده و همین امر از علل خشکیدگی نهال است.

 

وی در پایان با تاکید بر خرید نهال های مورد نیاز از تولیدکنندگان بومی، تصریح کرد: کود و سموم مورد نیاز از درخواست های متقاضیان صنوبرکاری است که ضروری است در این باره اقدام اساسی صورت گیرد.


پایان پیام/

کد خبر 202910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha