به گزارش خبرنگار شبستان، سردار دکتر علی مجیدی، رییس بهداری کل ناجا به کارکرد پلیسی و محیطی این کیت اشاره کرد و افزود: علاوه بر این کارکرد، کیت تشخیص هویت برای برخی از بیماریهای ژنتیکی و بعضی از تومورهای مغزی نیز کاربرد دارد.
مجیدی افزود: از ابتدای سال 90 تجهیز و تدوین این کیت شروع شد و با توجه به دستور فرماندهی نیروی انتظامی، پلیس دانشبنیان و مدیریت دانش در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه تنها دو یا سه کشور در دنیا دارای کیت تشخیص هویت هستند، بیان داشت: با بهرهگیری از این کیت تمامی اعمال تشخیص هویت به درستی و بر اساس آخرین فنون علمی انجام میشود.
رییس بهداری کل ناجا به تولید کیت شناسایی آلودگی مواد غذایی در سال 89 اشاره کرد و اظهار داشت: بهداری ناجا آمادگی دارد که این کیت را به سازمانهای دیگر مانند پزشکی قانونی و دیگر ارگانها نیز ارایه کند.
رونمایی از آشکارساز زیستی در آینده نزدیک
رییس بهداری کل ناجا همچنین از رونمایی آشکارساز زیستی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: هماکنون این بهداری ساخت آشکارساز زیستی را در دستور کار قرار داده تا آثار باقیمانده از مینهای زمین جنگ را آشکار کند.
وی در خاتمه ادامه داد: در مورد آشکارساز زیستی به نتایج موفقیتآمیز آزمایشگاهی رسیدهایم و در مرحله آزمایش میدانی هستیم، بر همین اساس تحقیقات پایانی این آشکارساز زیستی انجام شده و در مراسم بعدی از آن رونمایی میشود.
پایان پیام/
نظر شما