هادی فیض منش معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: یکی از مباحث مهمی که در جامعه بایستی مورد توجه قرار گیرد، توسعه فرهنگی و بحث فرهنگ است و توسعه فرهنگی به عنوان وجه فرهنگی توسعه ملی باید بتواند راهبردهای لازم برای کشف و شکوفایی عناصر مساعد در فرهنگ جامعه را به کار گیرد.
وی افزود: امروزه جامعه ای توسعه یافته تلقی می شود که بتواند در کنار شاخص های اقتصادی بر معیار آموزش و اطلاعات تأکید کند و عصر حاضر؛ عصری است که در آن رسانه های گروهی جزء جدایی ناپذیر زندگی ما هستند و اطلاعاتی که رسانه ها به ما انتقال می دهند به شکل های متفاوت در زندگی ما تأثیر گذار است.
وی ادامه داد: در چنین جامعه ای، رسانه ها به ویژه مطبوعات با تولید و توزیع مطلوب اطلاعات، نقش زیادی در بالا بردن آگاهی های گوناگون و ضروری به عهده می گیرند و جامعه را در نیل به تعالی و ترقی روز افزون همه جانبه یاری می کنند.
مسئول دبیرخانه نظارت بر کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان همدان تصریح کرد: رسانه سازنده فرهنگ است و رسانه ها به عنوان منتقل کنندگان پیام می توانند در ساخت فرهنگ عمومی باورها و افکار عمومی مؤثر باشند و اگر خواهان پیشرفت و توسعه در کشور هستیم بایستی مزیت ها و ضعف های فرهنگی خود را بشناسیم.
وی خاطر نشان کرد: نیل به توسعه و خلق جوامع مدرن و کارآمد، بدون استفاده از رسانه های همگانی غیرممکن است و یکی از تأثیرات رسانه ها، تأثیرات فرهنگی آن بر جامعه می باشد و امروزه عمده ترین نقشی که وسایل ارتباط جمعی بر عهده دارند فرهنگ سازی، آموزش، آگاه سازی است.
فیض منش بیان کرد: فرهنگ، ریشه اصلی ارتقای جوامع است و رسانه ها وظیفه بازگویی و انعکاس آن را برعهده دارند و در طول تاریخ، انسان برای انتقال پیام خود، رسانهها را به کار گرفته و فرهنگ خود را نیز با آن گسترش داده است.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان خاطر نشان کرد: در عصرى که با انفجار اطلاعات مواجه هستیم، هر چه که شعور فرهنگى در بهرهگیرى از پیامهاى رسانهاى افزایش پیدا کند، به همان میزان افراد آن جامعه نسبت به باورها و الگوهاى فرهنگى خود پایبندتر خواهند بود.
پایان پیام/
نظر شما