به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، سرپرست کمیته امداد کشور در همایش توانمندسازی و خودکفایی چهار هزار و 200 خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان، بر ضرروت تغییر نگاه جامعه به افراد بی بضاعت و لزوم نگاه ارزشمندانه به این قشر تأکید کرد.
حسین انواری با اشاره به اینکه عده ای گمان می کنند با تزریق پول به خانواده های محروم مشکلات آنان حل می شود؛ این نوع نگرش را نگاهی استراتژیکی دانست و افزود: این در حالی است که هرچه به خانواده های محروم کمک شود، هزینه کرد نیست بلکه سرمایه گذاری است.
وی خاطرنشان کرد: هنگامی که زن خانواده، شوهرش را از دست می دهد چنانچه در این خانواده ای که قرار است زن خانواده هم نقش پدر و هم مادر را برای فرزندان ایفا کند، باید سرمایه گذاری شود.
وی تأکید کرد: باید نگاه جامعه نسبت به خانواده های تحت حمایت امداد عوض شود زیرا فقر به معنای کم هوشی و بی استعدادی نیست و ما در خانواده های امداد استعدادهای ارزنده ای داریم که در برابر آنان احساس کوچکی می کنیم.
انواری محسوب نکردن خانه داری به عنوان یک شغل را نتیجه رفتارهای نادرست در جامعه خواند و گفت: در حال آماده کردن طرحی برای ارائه به مجلس هستیم که به موجب آن، نظام برای زنان سرپرست خانوار که به تربیت فرزند مشغول هستند مقرری( و نه مستمری) اختصاص دهد.
وی در پاسخ به اشکال عده ای از افراد به کمیته امداد مبنی بر اینکه علی رغم همه خدمات این نهاد هنوز فقر در جامعه وجود دارد، تصریح کرد: کمیته امداد متصدی جمع کردن فقر نیست زیرا این نهاد با ریزش های فقر مواجه است و در این راستا توسعه فرهنگ کار و تلاش در سطح وسیع را مد نظر قرار داده است.
سرپرست کمیته امداد کشور توانمند کردن خانواده ها و ایجاد اشتغال برای آنان را نوعی سرمایه گذاری برای پیشگیری از آسیب های بالاتر دانست و بر ضرروت شناساندن چهره فقر به مسئولان در هر منطقه تأکید کرد و گفت: اگر این امر انجام شود مسئولان در خدمت به مردم سر از پا نمی شناسند.
پایان پیام/
نظر شما