به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان در این مراسم به آیین نامه احراز استعدادهای برتر و نخبگی اشاره کرد و گفت: به منظور تحقق بخشیدن به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده صحیح و مناسب از ظرفیت های علمی نخبگان در راستای توسعه همه جانبه کشور و در اجرای ماده چهار اساسنامه بنیاد ملی نخبگان این آیین نامه تصویب شده است.
کمال امانی افزود: استعداد برتر به فردی اطلاق می شود که به صورت بالقوه نخبه بوده اما هنوز زمینه های لازم برای شناسایی کامل و یا بروز استعدادهای ویژه وی فراهم نشده است.
وی با اشاره به شرایط احراز استعدادهای برتر، اظهار داشت: برگزیدگان المپیادهای علمی معتبر داخلی و جهانی، برگزیدگان آزمون های سراسری، مخترعان و مکتشفان، دانش آموختگان، برترین های مسابقات علوم قرآنی و شخصیت های برجسته علمی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور استعداد برتر شناخته می شوند.
امانی تصریح کرد: آفرینندگان آثار بدیع و ارزنده ادبی و هنری، اعضای هیات علمی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و فناوری و مدرسین و محققین علوم حوزوی نیز می توانند به عضویت مراکز استعدادهای برتر درآیند.
به گفته وی، دانش آموختگان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به ترتیب با کسب حداقل امتیاز 10، 20 و 35 به عنوان داوطلبان مجاز برتای بررسی استعدادبرتر آموزشی، پژوهشی و نوآوری شناخته می شوند.
مدیر مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه کردستان با اشاره به امتیازات، پژوهشی، فناوری و نوآوری دانشجویان افزود: امتیازات فعالیت های دانشجویان توسط کمیته ای تخصصی از اساتید با انتخاب بنیاد نخبگان محاسبه می شود.
وی گفت: دانشجویان عضو مرکز استعدادهای درخشان از میان افراد برتر دارای رتبه های اول و دوم مقطع کارشناسی، رتبه های اول کارشناسی ارشد و رتبه اول دکترا انتخاب می شوند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: معاونت های فرهنگی دانشگاه موظف هستند که دانشجویان برتر و دارای شاخص های فرهنگی بالا راشناسایی کرده و به ما معرفی کنند تا پس از مشخص شدن شاخص مربوطه به عضویت دفتر استعدادهای درخشان درآیند.
در ادامه این مراسم از 330 دانشجوی برتر مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه کردستان در رشته های مختلف با دادن لوح تقدیر و هدایای تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما