به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله امامی کاشانی امام جمعه تهران، شب گذشته (24 بهمن) در گردهمایی بزرگ دانشجویان مهدی یاور، با اشاره به آیات 52 و 53 سوره مائده، تصریح کرد: در شرایط امروز، دنیا نسبت به مسائل دوران غیبت سرگردان است، که چه خبر هست و یا اینکه به دنبال چیست.
وی ادامه داد: دنیای امروز، دنیایی است که صاحبان هر فکر و مکتبی، چه دین آسمانی و چه آیین زمینی، به دنبال یک حقیقت می گردند و در این راه سرگردان هستند.
امام جمعه تهران، با بیان اینکه دنیا گرفتار یاس و ناامیدی نسبت به آینده شده است، گفت: انتظار یک اصل مترقی است و می تواند با امید بخشی به جهانیان، نسل جوان را نسبت به آینده خوش بین تر کند.
وی ادامه داد: آیه کریمه 52 سوره مائده به همین مناسبت است و در آیه بعد نیز مسئله ولایت را مورد تاکید دارد.
آیت الله امامی کاشانی، افزود: ولایت یعنی حکومت، نفوذ، مقصد و مقصود، که مختص خداست و در مراحل بعد از آن نیز رسول الله(ص)، معصومان(ع) و ولی فقیه قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: امروز ما زیر چتر ولایت انسان کامل، حضرت مهدی (عج) هستیم و این عصر، عصری مترقی است که باید آن را زنده کرد.
آیت الله امامی کاشانی، تصریح کرد: کتاب های دینی یهود، نصارا و زرتشت بسیار از این موضوع سخن به میان آورده اند، ولی متاسفانه در متن جامعه آنها خبری نیست و مردم با فضایی پر از یاس و نا امیدی، خلاف و هرج و مرج روبرو هستند.
امام جمعه تهران، ادامه داد: بین جامعه و کتاب های دینی آنها دیواری ضخیم کشیده شده و این هدف استعمار است، تا جوان سرگردان باشد و با تن دادن به فساد و مصرف مواد مخدر به نفع آنها عمل کند.
وی خاطرنشان کرد: در جهان اسلام هم اهل سنت، با وجود داشتن منابع و اسناد فراوان در خصوص به دنیا آمدن حضرت مهدی (عج) و و جود ایشان نسبت به این مسئله بی تفاوت هستند.
وی با اشاره به وضعیت اخیر برخی از کشورهای عربی، عنوان کرد: آرام آرام حرکاتی در مصر شروع شده و باید در همین جوشش هم نگاه ها به ولایت باشد، تا به مقصد اصلی برسد و در غیر این صورت امکان خاموش شدن این حرکات وجود دارد.
آیت الله امامی کاشانی، اضافه کرد: بسیاری از اندیشمندان اهل سنت در به دنیا آمدن امام زمان (عج) در سال 255 هجری قمری و به امامت رسیدن ایشان در پنج سالگی اتفاق نظر دارند، ولی متاسفانه در این مسیر حرکت نمی کنند.
وی با تاکید بر رسالت فعالان در این عرصه، افزود: وظیفه ماست که انتظار را از نظر علمی خوب باور کنیم و تبیین درستی از آن داشته باشیم و این باور را در دانشگاه ها و مراکز علمی برجسته کنیم.
وی تصریح کرد: این بحث تنها مختص ایران و یا فقط شیعه نیست و به تمام ادیان الهی و حتی آیین های بشری و زمینی تعلق دارد و می توان این بحث را به خوبی طرح کرده و پیش برد.
پایان پیام/
نظر شما