معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان در خصوص اجرای این طرح به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: فعالیتهای آموزشی مدارس در قالب طرح نماینده گروههای آموزشی مدرسه با هدف استفاده از پتانسیل موجود در واحدهای آموزشی و ساماندهی این ظرفیتها ساماندهی می شوند.
وی افزود: در این طرح در راستای هدایت جلسات شورای معلمان به بستری جهت یادگیری، تبادل تجربیات، استفاده از توانمندی معلمان و تبدیل هر واحد آموزشی به یک سازمان یادگیرنده در هر آموزشگاه، یکی از معلمان مدرسه برابر رای معلمان تحت عنوان نمایندهی گروه آموزشی مدرسه انتخاب و امور مربوط را با توجه به شرح وظایف، در مدرسه عهده دار می شود.
عبداللهی اظهار داشت: برای دستیابی به آموزش و پرورشی مطلوب و هدفمند، باید با بینشی عمیق متکی بر مطالعات جامع و با حصول صلاحیت های کاملاً تخصصی و حرفه ای و فعالیت هایی جهت دار و با در نظر گرفتن جنبه های مختلف به برنامه ریزی پرداخت.
وی اذعان داشت: گروههای آموزشی با تکیه بر اندوخته های علمی در ابعاد آموزشی وکمک آموزشی و با استفاده از ضوابط ، ملاک ها و معیارهای علمی مناسب، و با بهره گیری از نظریات صاحبنظران مختلف به خصوص تجربیات مطرح شده به وسیله اندیشمندان مختلف علوم تربیتی و به کارگیری آنها در تعلیم و تربیت راههایی را برای بهبود فرآیندهای یاددهی و یادگیری فراهم می سازند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان خاطر نشان کرد: برای افزایش تأثیر گروههای آموزشی زمینه مناسب برای تعامل آنها با موقعیت های موازی از قبیل انجمن های علمی و یا موقعیت های تخصصی از قبیل دانشگاهها، بیشتر فراهم شود.
وی هدف از این طرح ابتکاری را تسریع دررفع مشکلات آموزشی معلمان ایجاد پل ارتباطی بین گروههای آموزشی شهرستان و مناطق با مدارس، امکان مشورت و تعامل با مدارس همجوار و فراهم نمودن زمینه تبادل تجربه و نظارت بر کلاس معلمان عنوان کرد.
عبدالهی همچنین شرکت نماینده آموزشی مدرسه در مجمع تخصصی گروه های آموزشی شهرستان و منطقه، راهنمایی و نظارت بر کلاس درس معلّمان، تبادل تجارب موفق و جمع بندی و ارایه گزارش فعالیتهای آموزشی مدرسه را از مهمترین وظایف نماینده گروههای آموزشی مدرسه بیان کرد.
پایان یام/
نظر شما