127 هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش در استان فعالیت دارد

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کردستان از فعالیت 127 هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش با 903 کلاس درس در سطح استان خبر داد.

طالب محمدی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کردستان به خبرنگار شبستان در سنندج با بیان اینکه سازمان فنی حرفه ای با شعار هر ایرانی یک مهارت باید داشته باشد، حرکت می کند گفت: مسئولان نظام و در راس آنها مقام معظم رهبری بر گسترش آموزش های فنی حرفه ای برای رفع بیکاری و ایجاد شغل تاکید فراوان دارند.


وی با بیان اینکه ترویج آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گام ارزنده‌ای در راستای ایجاد اشتغال و توانمندسازی نیروهای جویای کار است، گفت: تا زمانی که دانش نظری و تئوری به عمل تبدیل و این توانایی به اعتماد به نفس و کسب مهارت در فرد مبدل نشود، اشتغال مولد و پایدار در جامعه به وجود نخواهد آمد.


محمدی از بیکاری به عنوان یکی از مهم‌ترین مشکلات مردم این استان به ویژه جوانان نام برد و افزود: ارائه آموزش‌های لازم و مورد نیاز بازار کار، عامل موثری در کاهش نرخ بیکاری در کردستان خواهد بود.


معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای باید به عنوان زمینه شکل‌گیری فرهنگ کار محوری در جامعه تلقی شود، ادامه داد: ارائه این آموزش‌ها با توجه به نیاز جامعه بستر را برای ورود جوانان به بازار کار فراهم می‌کند.


وی جایگاه آموزش های فنی و حرفه ای را به دلیل آموزش و ایجاد مهارت های لازم متناسب با بازار کار، مهم دانست و بر فراگیر کردن این گونه آموزش ها و مهارت ها در جامعه تاکید کرد.


محمدی خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی 92-91 تعداد 18 هزار و 128 نفر هنرجو معادل 48 درصد دانش آموزان پایه دوم وسوم دوره متوسطه در 127هنرستان فنی وحرفه ای و کاردانش مستقل وضمیمه و 903 کلاس درس مشغول به فراگیری آموزشهای فنی ومهارتی در سه زمینه صنعت ، خدمات و کشاورزی می باشند .


وی اذعان داشت: این هنرجویان توسط هنرآموزان مجرب و متخصص رشته آموزش داده می شوند تا پس از اخذ دیپلم بتوانند وارد مراکز آموزش عالی در سطح کشور شده ویا با ورود سریع به بازار کار به عنوان افراد آموزش دیده وماهر بخشی از چرخه تولید و خدمات استان و کشور را عهده دارشوند.


محمدی تصریح کرد:  در سال تحصیلی 92-91 به منظور بسط وتوسعه عدالت آموزشی و ایجاد فرصتهای برابر دسترسی تعداد 12 باب هنرستان در استان شامل 2 باب در شهرستان سنندج ، 5 باب در شهرستان مریوان و در شهرستانهای بانه، سقز، بیجار، زیویه و موچش هر کدام یک باب با توجه به نیاز و به منظور جذب دانش آموزان مستعد راه اندازی شد.

وی ادامه داد: با مساعدت اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، تجهیزات کارگاهی بالغ بر 150 میلیون تومان در سال تحصیلی جاری به این هنرستانهای جدید التاسیس اختصاص یافته است که با این اقدام و با ایجاد رشته های جدید در هنرستان های دایر و یا تکمیل ظرفیت و در راستای همگامی با برنامه های توسعه وزارت آموزش و پرورش حدود 1000 دانش آموز بیش از سال گذشته جذب هنرستانها شده اند که امید می رود با ارائه آموزش های با کیفیت به همراه سایر فارغ التحصیلان هنرستانی موجب رشد و ارتقای سطح کمی و کیفی تولید و خدمات درآینده ای نزدیک شوند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 201606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha