به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، علیرضا عابدی، مسئول آموزش علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر استان اصفهان امروز دوشنبه "13 آذر ماه" در نشست خبری با اصحاب رسانه اصفهان اظهار داشت: مراکز علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر از بهمن ماه سال 1389 با هدف تربیت نیروی آموزش دیده متخصص در حوزههای پیشگیری، آمادگی و پاسخگویی در سوانح و در دو مقطع کاردانی و کارشناسی به وجود آمد.
وی با بیان اینکه مرکز علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر به صورت پودمانی و ترمی برگزار میشود، تصریح کرد: هماکنون، در این مراکز علمی 500 نفر دانشجو مشغول به تحصیل هستند.
مسئول آموزش علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اینکه برای دانشجویان مراکز علمی و کاربردی علاوه بر دروس آکادمیک، یکسری از برنامههای فرهنگی نیز مد نظر قرار گرفته است، تصریح کرد: آشنایی با حوادث برف، بهمن و کولاک و همچنین همایش آمادگی با زلزله (با توجه به زلزله آذربایجان شرقی) از جمله این برنامههاست.
عابدی با بیان اینکه در مراکز علمی و پودمانی جمعیت هلال احمر 45 نفر استاد در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول فعالیت هستند، تاکید کرد: شرط حضور این اساتید داشتن ID کارتهای علمی و کاربردی است.
وی از افتتاح مراکز علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر در نجفآباد، نایین، کاشان و گلپایگان خبر داد و بیان داشت: مقدمات کار برای احداث این مراکز در شهرهای یاد شده انجام شده است و به احتمال زیاد در مهرماه سال آینده شاهد افتتاح آن هستیم.
مسئول آموزش علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به اینکه 85 درصد از دانشجویان دانشگاه علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر استان اصفهان را آقایان تشکیل دادهاند، تصریح کرد: اجرای دوره کارشناسی ارشد نیز به تصویب رسیده است.
عابدی بیان داشت: دانشجویان این رشته بشردوستانه دروس عملمی و اختصاصی خود را در مراکز اختصاصی بینالمللی و همچنین پایگاههای امداد و نجات فرا میگیرند.
پایان پیام/
نظر شما