کمبود محبت در نوجوانان باعث گرایش به جنس مخالف می شود

مدیر مرکز مطالعالت تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، عدم محبت والدین نسبت به فرزندانشان را عامل گرایش نوجوانان به جنس مخالف دانست.

حجت الاسلام علی همت بناری، مدیر مرکز مطالعالت تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، به خبرنگار شبستان گفت: انسان در جامعه با سه نوع رابطه مواجه می شود که دسته اول آن شامل روابط ضروری و دسته دوم شامل روابط متعارف است که این دو نوع از نظر اسلام مانعی ندارد.


وی افزود: نوع سوم ارتباطات میان دو جنس مخالف در جامعه رابطه ای است که از حد ضروریات خارج می شود و نگرش اسلام با آن مخالف است.


عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، بیان کرد: در بررسی علت های گرایش جوانان به رابطه نوع سوم عوامل فراوانی دخیل است، که باید شناسایی و رفع شود.


حجت الاسلام بناری، با تاکید بر نقش اساسی والدین در این موضوع، ادامه داد: در دنیای امروز والدین به دلایل مشکل اقتصادی، کمبود وقت و یا در برخی موارد بی اطلاعی، نسبت به تامین نیازهای عاطفی نوجوان خود کوتاهی می کنند.


وی اضافه کرد: همین کوتاهی باعث احساس کمبود محبت در نوجوانان و گرایش آنها به سمت جنس مخالف برای تامین این نیاز می شود.


حجت الاسلام بناری، نیاز به محبت و تعلق به گروه را دو عامل گرایش دختران و پسران به سوی یکدیگر در سنین نوجوانی دانست و گفت: نیاز به حمایت عاملی دیگر در این نوع گرایش هاست که بیشتر به گروه دختران نسبت داده می شود.


وی ادامه داد: نیاز حمایتی برای ایجاد رابطه با جنس مخالف در بین دختران بیشتر زمانی نمود پیدا می کند که دختران جامعه ما برای تحصیل در دانشگاه مجبور به ترک شهر و خانواده خود و تحصیل در شهری دیگر باشد.

این استاد حوزه، در بیان علت روند افزایشی رابطه خارج از چهارچوب میان دانشگاهیان دختر و پسر در دهه اخیر، عنوان کرد: به نظر می رسد گرایش شتابان جامعه ما به سمت مدرنیته و غلبه فضای فرهنگی لیبرال در محیط های دانشگاهی کشور از جمله عوامل مهم این روند سعودی باشد.


وی خاطرنشان کرد: در فضاهای دانشگاهی ما به علت وابستگی علوم و به خصوص علوم انسانی به دانش های غربی و عدم تولید علم، عدم بومی شدن دانش های نوین و همچنین استفاده از دستاوردهایی فرهنگ غربی، دانشجو به نوعی جدایی از فرهنگ خود در دوران تحصیل گرفتار می شود.

مدیر مرکز مطالعالت تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، تصریح کرد: اوقات فراغت یکی از مسائل جدی و مور تاکید در اسلام است و عدم ساماندهی اوقات فراغت جوانان باعث بیکاری آنها و گرایش به سمت ارتباط با جنس مخالف می شود.


وی اضافه کرد: اگر نهادهای مسئول بتوانند برای زمان اضافه و خارج از محیط آموزشی جوانان برنامه مفید و موثر ارئه دهند، می توان از هدر رفتن انرژی جوان در این نوع مسائل در مسیر رشد علمی آنها سود برد.
 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 20132

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha