به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سهیلا نصرصادقی، مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان، شب گذشته (12آذر) در کارگروه امور بانوان استان در سنندج، اظهار داشت: متأسفانه طی چند سال اخیر شاهد افزایش آمار طلاق ها در استان و ناپایداری ازدواج های صورت گرفته در استان هستیم که این مهم خود زمینه ساز ناهنجاری های مختلف اجتماعی است.
وی افزود: کاهش مدت طلاق ها در استان به همراه کاهش آمار ازدواج های صورت گرفته و افزایش سن دختران و پسران در سنین ازدواج از دیگر مشکلات این حوزه به شمار می آید که باید برنامه ریزی منسجمی برای رفع آن صورت گیرد.
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان تصریح کرد: در همین راستا با بهره مندی از اساتید مجرب دانشگاهی در سطح استان اقدام به برگزاری کارگاه های مهارت آموزی، تحکیم بنیان خانواده، ترویج حجاب و عفاف و ارتقای معنویات در خانواده ها در همه شهرها و روستاهای بزرگ استان شده و این مهم با جدیت هرچه تمام تر دنبال می شود.
نصر صادقی اظهار داشت: بدون شک کاهش جمعیت به نفع ما نیست و با پیرشدن جامعه شاهد صدمات بسیاری خواهیم بود لذا امید است با حمایت و همکاری رسانه ها در استان و مشارکت حداکثری مردم شاهد تغییر فرهنگ های غالب در حوزه ازدواج و طلاق در استان باشیم و روند روبه رشد جمعیت در استان به سوی میانگین های مورد نظر سوق داده شود.
مسعود سالمیبوکانی، مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری کردستان نیز در این کارگروه، اظهار داشت: جمعیت استان بر اساس آمارهای سال 90 یک میلیون و 493 هزار و 645 نفر است که از این تعداد 751 هزار و 156 نفر مرد و مابقی زن هستند.
وی افزود: نرخ رشد جمعیت استان در سال 90 را 0.73 درصد بوده و بعد خانوار ها نیز 19/1 درصد رشد داشته است اما در این مدت شاهد کاهش 5/1 درصدی نسبت جنسی در استان بوده ایم.
سالمی خاطر نشان کرد: طی 35 سال اخیر بیش از 135 هزار کردستانی مهاجرت کرده اند که بیشتر این مهاجرت ها به دلیل اشتغال و افزایش رفاه خانواده ها بوده است.
وی اظهار داشت: بیشترین مهاجرت هایی که در استان کردستان انجام گرفته است برای اشتغال بوده و می توان گفت که یکی از راه های افزایش جمعیت استان نیز تعدیل مهاجرت و افزایش اشتغال است.
پایان پیام/
نظر شما