بیداری اسلامی حرکتی علیه مدیریت جهان امروز به رهبری آمریکا است

دبیر همایش اساتید مسلمان و بیداری اسلامی در کنفرانس خبری این همایش تاکید کرد که بیداری اسلامی حرکتی علیه مدیریت جهان امروز است که در راس آن آمریکا قرار دارد.

به گزارش خبرنگار شبستان،سهراب صلاحی،دبیر همایش اساتید مسلمان و بیداری اسلامی در نشست خبری این همایش که امروز (یکشنبه 12 آذر ) برگزار شد تاکید کرد که با توجه به عمق تاثیرگذاری حرکت جدید بیداری اسلامی در منطقه عربی – اسلامی بر منطقه خاورمیانه و بر جهان و با توجه به اینکه همایش های پیشین تا حد زیادی در تبیین موضوعیت بیداری اسلامی نقش داشت تصمیم گرفتیم اجلاس اساتید مسلمان و بیداری اسلامی را نیز برگزار کنیم.
وی تصریح کرد که بحث بیداری اسلامی دارای چند ویژگی خاص است :یکی اینکه بیداری اسلامی یک حرکت خودجوش مردمی است و مردمی بودن آن کاملا مشهود است. دوم اینکه شعارهای این حرکت عظیم که در دنیا طنین انداز شده شعارهای اسلامی است.
صلاحی سومین ویژگی بیداری اسلامی را اینطور توصیف کرد که این حرکت حرکتی علیه مدیریت جهانی امروز است که در دست غرب است.
وی خاطرنشان کرد که غرب امروز با دو وسیله جهان پیرامون خود را هدایت می کند؛یکی دموکراسی های هدایت شده و دیگری خاندان های سلطنتی که زمام امور را به دست غربی ها داده اند.
دبیر همایش اساتید مسلمان و بیداری اسلامی ادامه داد:با توجه با این ویژگی ها می توان نتیجه گرفت که این حرکت بیداری اسلامی نمی تواند بر اساس آنچه غربی ها ادعا می کنند برگرفته از روح دموکراسی خواهی غربی باشد.
وی خاطرنشان کرد:حرکت های دموکراسی خواهانه غربی دارای ویژگی های مخصوص به خود است که از آن جمله میتوان به تشکیل احزاب به ویزه در مواقع انتخاباتی و به راه انداختن انقلاب های مخملی اشاره کرد.
صلاحی با اشاره به نقش همایش آتی اساتید جهان اسلام و بیداری اسلامی گفت:با توجه به اینکه جهان در یک پیچ تاریخی است و سمت و سویش را بیداری اسلامی مشخص می‌کند، می‌توان از توان عظیم اساتید مسلمان در معادله قدرت استفاده کرد.
دبیر نشست بیداری اسلامی همچنین به تشریح پنج کمیسیونی که قرار است در این نشست برگزار شود،پرداخت.
وی در این باره گفت:عنوان کمیسیون اول ما بیداری اسلامی و تحلیل روابط قدرت در جهان معاصراست.این یک امر بدیهی است که آمریکایی ها نتوانستند پس از فروپاشی شوروی یک نظام سلسله مراتبی در دنیا حاکمک کنند و مهمترین عامل شکست آنها نیز بیداری اسلامی و وجود جمهوری اسلامی است. ما برای بحث نظم نوین آتی که باید در جهان حاکم شود وظیفه اصلی را بر عهده جهان اسلام به ویژه اساتید و دانشمندان اسلامی می دانیم .
کمیسیون دوم ،بیداری اسلامی و حکومتداری بر اساس مردم سالاری دینی است .ما در ایران بعد از انقلاب اسلامی نظامی داریم با عنوان جمهوری اسلامی با یک قانون اساسی مشخص. این نظام ما مبتنی بر ویژگی های اسلامی و فرهنگ ایرانی در درون این جغرافیاست . در کشورهای گوناگون اسلامی که این حرکت شروع شده بومی سازی مردم سالاری دینی مورد بحث قرار می گیرد.
کمیسیون سوم،بیداری اسلامی،پیشرفت،عدالت اسلامی و مدیریت اقتصادی است. ما به عنوانجهان اسلام متشکل از بیش از 50 کشور برخوردار از بسیاری از منافع مهم و استراتژیک به ویژه در بحث انرژی هستیم . ما هم باید در بحث های اقتصادی در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم و موقعیت اقتصادی کشورها را ارتقا دهیم و در نشست آتی اساتید متخصص در امور اقتصادی در این باره به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
کمیسیون چهارم،ظرفیت های علمی،نظریه پردازی و رسالت اساتید در بیداری اسلامی است . همه ملت های مسلمان منتظرند که دانشگاه ها که محل تجمع نخبگان است در این مباحث حرف بزنند و توانمندی های خود را ساماندهی کنند. ما توانایی ها و ظرفیت های بسیار بالایی داریم .
وی در این باره گفت: وقتی بوش پسر بعد از حوادث 11 سپتامبر بحث جنگ صلیبی سوم را مطرح کرد اروپایی ها یکی از سخت ترین منتقدان بودند که می گفتند شما اگر بخواهید جنگ میان غرب و اسلام را راه بیندازید ما در خود اروپا هم امنیت نداریم و این نشان میدهد که کشورهای اسلامی توان بسیار بالایی در جهان دارند که این توانمندی را اساتید مسلمان و دانشمندان اسلامی می توانند ساماندهی کنند.
به گفته صلاحی کمیسیون شماره پنج،آسیب شناسی،تهدیدات و فرصت های بیداری اسلامی است .خود آمریکایی ها اذعان کردندکه در بحث بیداری اسلامی غافلگیر شدند . امام ما در ابتدای انقلاب این نوید را دادند که انقلاب اسلامی در ایران باعث می شود که ملت های اسلامی در جهان بیدار شوند. خاصیت دشمن دشمنی است بنابراین آنها به دنبال الگوهایی هستند که بتوانند این حرکت ها را مصادره کنند.
آنها می خواهند با مشکلاتی که در مسیر انقلاب ها پیش میاید این کار را انجام دهند بنابراین کشورهای اسلامی باید بدانند که چگونه باید بر این چالش ها فائق آیند و چگونه از تجربه های گرانبهای جمهوری اسلامی در این زمینه استفاده کنند که همه این ها در نشست اساتید مسلمان و بیداری اسلامی مورد بحث و بررسی قرار می گیرید.
 

کد خبر 200995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha