به گزارش خبرگزاری شبستان، گروه تئاتر زندگی به سرپرستی جعفر مهیاری و رضا میکائیلزاده اولین گروهی بودند که به معرفی خود پرداختند.
رضا میکائیلزاده در ابتدا به بیان تاریخچه گروه پرداخت و عنوان کرد: «زندگی نام جدید گروه است و تاکنون نزدیک به 20 نمایش را که بیشتر در زمینه کودک و نوجوان است، تولید کردهایم.»
وی ادامه داد: «پنج سال است که به همراه مهیاری در این گروه فعالیت میکنم. البته مهیاری نزدیک به 12 سال است که کار کودک و نوجوان انجام میدهد. همچنین تاکنون 3700 اجرای تئاتر در سطح شهر تهران داشتهایم.»
میکائیلزاده نیز درباره نمایش "گل" که پیش از این اجرا شده بود، گفت: «اواسط سال 2010 در فستیوال لهستان اجرای خیابانی داشتیم و مخاطبان نمایش تنها کودکان نبودند، بلکه بزرگسالان نیز از نمایش استقبال کردند.»
وی در ادامه درخصوص نمایش "نور" که چندی پیش در تالار هنر اجرا شد عنوان کرد: «این نمایش شلوغ و پرهیجان است و نزدیک به 12 بازیگر اصلی دارد و موضوع نمایش هم بینالمللی است.»
این کارگردان با اشاره به اینکه نمایش "نور" کار نو و تازهای است، گفت: «در حال حاضر نمیدانیم که چگونه کار را معرفی کنیم. هر دو نمایش "گل" و "نور" قابلیت اجرای صحنهای و خیابانی را دارند. البته نمایش نور تاکنون اجرای خیابانی نشده ولی این قابلیت را دارد.»
وی در پایان اظهار کرد: «فیلم کار را پخش نکردیم چون ترجیح دادیم بعداً به طور کامل فیلم را تماشا کنید. بنابراین DVD در اختیارتان قرار خواهیم داد.»
سپس کاتالوگ گروه که به زبان فارسی و انگلیسی بود، میان حاضران توزیع شد.
گروه تئاتر "نان و عروسک" به سرپرستی امید نیاز دومین گروهی بودند که به معرفی آثار و گروهشان پرداختند.
همچنین بروشوری را که به زبان انگلیسی چاپ شده بود در اختیار حاضران قرار دادند و درباره نمایشهایی که پیش از این اجرا کرده بودند، به توضیحاتی پرداختند.
در ادامه کتایون فیضمرندی، سرپرست گروه تئاتر آلما برای معرفی گروهش حاضر شد. در ابتدا با پخش تصاویری درباره گروه توضیحاتی داده شد و سپس تصاویر نمایشهایی که تاکنون فیضمرندی به صحنه برده است، به نمایش درآمد.
همچنین تصاویر نمایش "ورود آقایان ممنوع" که جمعه ـ 29 بهمنماه ـ در دو نوبت و در تالار چهارسو اجرا میشود، برای حاضران به نمایش گذاشته شد. کتایون فیضمرندی به خواست حاضران به توضیحات بیشتری درباره این نمایش پرداخت.
وی با اشاره به مضمون نمایش گفت: «در فضاهای زنانه ایرانی مانند آرایشگاهها و ورزشگاهها ورود آقایان ممنوع است و به همین دلیل برخی مردان خیلی از مسائل زنان را درک نمیکنند.»
فیضمرندی افزود: «قصه راجع به زن جوانی است که به این دلیل که به زندان رفته نتوانسته درسش را تمام کند. او همیشه کابوسهایی که مربوط به زندان است را دارد و طی رفت و آمدهایی که در آرایشگاه هست با دیدن کابوسهای دوستان و مشتریها، کابوسهای خودش را فراموش میکند.»
بنا به به گزارش روابط عمومی بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، این کارگردان در پایان خاطرنشان کرد: «ما معمولاً طرحهایمان را به نویسندگان و گروه میدهیم و طی تمرین، طرحها با اتودهایی که بازیگر میزند، تکمیل میشود.»
سپس گروه "مکبث" به سرپرستی "رضا ثروتی" برای معرفی گروهشان حاضر شدند. در ادامه فیلم نمایشهای گروه پخش شد و کارشناسان و مدیران خارجی با دقت و اشتیاق به تماشای این فیلمها نشستند و در پایان نیز به تشویق گروه پرداختند.
در حاشیه:
ـ حضور مدیران و کارشناسان خارجی در دومین روز بازار تئاتر ایران پررنگ بود.
ـ حاضران و کارشناسان خارجی بعد از معرفی هر گروه سؤالات متعددی میپرسیدند و با اشتیاق تمام برنامه را دنبال میکردند.
ـ بساط چای، نسکافه و کیک مانند روز گذشته به راه بود.
دومین بازار تئاتر ایران از 23 تا 27 بهمن و همزمان با جشنواره بیستونهم تئاتر فجر با حضور گروههای نمایشی در تالار وحدت برگزار میشود.
پایان پیام
نظر شما