به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، دریادار حبیب الله سیاری در مراسم الحاق چهار شناور سطحی و زیرسطحی به ناوگان نیروی دریایی در منطقه یکم نداجا در بندرعباس اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و خروج مستشاران خارجی از کشور، باور بسیاری از کارشناسان بر این بود که نیروی دریایی، توان استفاده از این تجهیزات پیشرفته را ندارد.
وی افزود: تا قبل از به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در کشور، عمده فعالیت ها در حوزه ناوگان نیروی دریایی در حد تعویض قطعه و کاربری تجهیزات خلاصه میشد.
دریادار سیاری اذعان کرد: نتیجه خلاقیتها و توانمندیهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس، عملیاتهایی همانند مروارید بود که خسارات قابل توجهی را به رژیم بعث عراق وارد کرد.
وی خاطرنشان کرد: محاصره دریایی بنادر دشمن، انهدام دو سکوی نفتی البکر و الامیه، سیادت دریایی نداجا از تمام خلیج فارس، اطلاعیافتن تمامی کشورها از توان نیروی دریایی ایران و رقم خوردن اولین پیروزی نیروی مسلح ایران در سطح وسیع از جمله دستاوردهای نیروی دریایی ارتش در ماه های اولیه جنگ بود.
فرمانده نداجا، ساخت و تعمیر شناورهای سطحی و زیرسطحی را بیانگر جهش علمی کشور در حوزه دفاعی دانست و تصریح کرد: این جهش علمی که ریشه در خودباوری ملت ایران دارد، برای خیلیها غیرقابل باور است.
سیاری گفت: امروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به مرحله ای از توانمندی رسیده است که ناو موشکانداز کلاس پیکان و جوشن را می سازد.
وی افزود: در گذشته مدت زمان دریانوردیهای نیروی دریایی ارتش بیشتر از پنج تا شش روز نمی رسید اما امروزه شاهد حضور این نیرو در آب های آزاد هستیم.
سیاری بیان داشت: علم و دانش ساخت زیردریایی ارتش آنچنان با سرعت پیش می رود که با دانش و صنعت اندک کشورهایی که دو دهه از ما جلوتر هستند، برابری می کنیم.
وی گفت: هم اینک شناورهای ناوشکن موشک انداز پیشرفته در کلاس های بالاتر از ناوشکن جماران در صنایع دفاعی و کارخانجات نداجا در حال ساخت است.
پایان پیام/
نظر شما